Kara Delikler Ve Bebek Evrenler (Stephan Hawking)
-
Kara Delikler ve Bebek Evrenler (Stephan Hawking): http://rapidshare.com/files/116823107/Kara_Delikler_ve_Bebek_Evrenler.pdf.html
Kitap, yazarın kara delikler termodinamiği hakkında sunuşlarının bir derlemesi olmasına karşın, yapıtında kuantum mekaniği, genel görelilik kuramı ve özel görelilik kuramı gibi konular hakkında da açıklamalar bulunur. Kitap ayrıca Profesör Hawking'le yapılan bir söyleşiyi de içerir.

-
biraz kaydı kusura bakmayın
-
adamın kendi kayık zaten boşver :D
-
şimdi karadelik derken uzaydaki karadelikler dimi die bir soru gelirse hiç şaşırmam :D
-
okuyanin delirme olasiligi nedir?
-
Vay koca Havking,birgün bu adamla tanışacam :)
-
A brief history of time dan sonraki en populer kitabi.bu adamin kitaplarina bayiliyorum anlasilmasi cok kolay.
-
Tum kitaplarini okudum dai, eyvallah ;) okumayanlara tavsiye ederim, yasayan en iyi beyine sahip bir adam Stephen Hawking...
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Vay koca Havking,birgün bu adamla tanışacam :)
-----------------------------Holy Yabancı olmadığını her zamanki gibi ispatlamış. :) Benide Çağırmazsan Ölümü öp. :))
-
la bnde bu adamın kitapalrını arıodum geçen baktım 33 ytl ama kitap da kitap gbi deil ansiklopedi gbi yapmşlar :|
-
bildiğim kadarı ile bu adam dünyanın en akıllı insanı..fizikte üstüne kimse yoktur ve diğer bilimsel yönlerde dahil.