folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kara Harekatından Yeni Görüntüler

Kara Harekatından Yeni Görüntüler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Diğer resimlr şurada;
    http://tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_4_Diger_Haberler/2008/sinir_harekati_2008/24_subat_2008.htm

Operasyonun terörle mücadele yönü  dışında prestij olarakta çok iyi oldu.Bölgenin en önemli en operasyonel ordusunun Türk ordusu olduğu bu iklim şartlarında,bu arazi koşullarında,gayri nizami harp için çok az olarak nitelendirilebilecek bir operasyon için verilen kayıp ve kazanımlar  harika.sayılabilen ölü terörist sayısı 79,ateş destek vasıtlaarı ile ölen ve örgüt taraındna gömülenler hariç.tamamen yokedilen kimi kamplar,ele geçirilen mühimmatlar,lojistik imkanlarının yok edilmesi.
    Bundan başka bir gözdağı da oldu.İran olsun,Yunanistan olsun,Suriye olsun.Başka bir amaçla söylemiyorum,pkklılara karşı piyade harekatı bile yapamayan İran ordusu ve  binnlerce askerini ıraka sokan Türk ordusu.Önceki hava jarekatı da yunanistana bir mesajdı bana kalırsa.Hava harekatının gece yapılması dünyada bunu yapabilen bir kaç hava kuvveti olması babında.Bölgede kaybettiği otoritesini bir nebzede olsun TSK operasyonuyla sağlamış,barzani ve talabani gibi itlerin göüzünü korkutmuştur operasyon.gazanız mübarek ola

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InFlames
    InFlames's avatar
    Erkek

Helal çok iyi konulara deyinmişsin..Fotolar içinde sağol..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Aslanlarım be..Şunlarda bak..

- 30 derecede kıçı kırık kürtlerın hıc beklemedıgı anda gırdık..gırdık de :| türbanı da ört-pas ettıler..

aynı azız yıldırımın yaptıgı gıbı..

kaçan şampıyonlugu ıstıfa(sözde) ıle gündemden düşürdü..

;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    ruhastasiTBT bunu yazdı:
    -----------------------------

Aslanlarım be..Şunlarda bak..

- 30 derecede kıçı kırık kürtlerın hıc beklemedıgı anda gırdık..gırdık de :| türbanı da ört-pas ettıler..

aynı azız yıldırımın yaptıgı gıbı..

kaçan şampıyonlugu ıstıfa(sözde) ıle gündemden düşürdü..

;)

-----------------------------
    sadece aslanlarım kısmına katılıyorum gerisi yalan

öncelikle türban operasyodnan öncede sonrada kbl edildiği açıklansa genede operasyonun altında kalcaktı zaten mecliste kbl edilmiş cumhurvaşkanıda onayladı

diğeri aziz başkan yeniden gelmeseydi fener nah şampiyonlar ligine giderdi

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek
    elbette karada uzerimize kimse yoktur ...... (ruhastasi bas ortusu ne alaka anlamadim )

yan cizdim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Güzel bi kare :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 781 Toplam Mesaj: 6