Kara Harekatından Yeni Görüntüler
-

Diğer resimlr şurada;
http://tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_4_Diger_Haberler/2008/sinir_harekati_2008/24_subat_2008.htm
Operasyonun terörle mücadele yönü dışında prestij olarakta çok iyi oldu.Bölgenin en önemli en operasyonel ordusunun Türk ordusu olduğu bu iklim şartlarında,bu arazi koşullarında,gayri nizami harp için çok az olarak nitelendirilebilecek bir operasyon için verilen kayıp ve kazanımlar harika.sayılabilen ölü terörist sayısı 79,ateş destek vasıtlaarı ile ölen ve örgüt taraındna gömülenler hariç.tamamen yokedilen kimi kamplar,ele geçirilen mühimmatlar,lojistik imkanlarının yok edilmesi.
Bundan başka bir gözdağı da oldu.İran olsun,Yunanistan olsun,Suriye olsun.Başka bir amaçla söylemiyorum,pkklılara karşı piyade harekatı bile yapamayan İran ordusu ve binnlerce askerini ıraka sokan Türk ordusu.Önceki hava jarekatı da yunanistana bir mesajdı bana kalırsa.Hava harekatının gece yapılması dünyada bunu yapabilen bir kaç hava kuvveti olması babında.Bölgede kaybettiği otoritesini bir nebzede olsun TSK operasyonuyla sağlamış,barzani ve talabani gibi itlerin göüzünü korkutmuştur operasyon.gazanız mübarek ola -
Helal çok iyi konulara deyinmişsin..Fotolar içinde sağol..
-
Aslanlarım be..Şunlarda bak..
- 30 derecede kıçı kırık kürtlerın hıc beklemedıgı anda gırdık..gırdık de :| türbanı da ört-pas ettıler..
aynı azız yıldırımın yaptıgı gıbı..
kaçan şampıyonlugu ıstıfa(sözde) ıle gündemden düşürdü..
;)
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------Aslanlarım be..Şunlarda bak..
- 30 derecede kıçı kırık kürtlerın hıc beklemedıgı anda gırdık..gırdık de :| türbanı da ört-pas ettıler..
aynı azız yıldırımın yaptıgı gıbı..
kaçan şampıyonlugu ıstıfa(sözde) ıle gündemden düşürdü..
;)
-----------------------------
sadece aslanlarım kısmına katılıyorum gerisi yalanöncelikle türban operasyodnan öncede sonrada kbl edildiği açıklansa genede operasyonun altında kalcaktı zaten mecliste kbl edilmiş cumhurvaşkanıda onayladı
diğeri aziz başkan yeniden gelmeseydi fener nah şampiyonlar ligine giderdi
-
elbette karada uzerimize kimse yoktur ...... (ruhastasi bas ortusu ne alaka anlamadim )
-

Güzel bi kare :)