Kara Kilit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    ya bana bi mp3 lasım murat basaran kara kilit arıom arıom bulamıorum ya hep sana ölürüm mu ne var sakı ismi ya kara kilit ya kara kedi lütfen yardım hojam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Yaaaa hoca tamam arama yapmıyorsun ama bari şarkının adını falan ver.Bu adamı da hiç sevmem ama neyse,Al albümleri burda ne kara kedi var ne kara köpek,al bak hangisini istiyorsun

ALBÜM: Azcık Ucundan

1. Azcık Ucundan
    2. Başı Belalı Yar
    3. Deli Ettin
    4. Dert Değil
    5. Eyvah
    6. Geceyi Başıma Bela Ettin
    7. Kız Bana Değer mi
    8. Nazlı Yarim
    9. Seni Üzerler
    10. Zaman Geçer

ALBÜM: Hadi Sende Kudur

1. Allah Allah
    2. Ayakta da Giderim
    3. Belam
    4. Bir Öpücük Kesmez
    5. Hadi Sende Kudur
    6. Pişman Etme
    7. Vay Deli Gönlüm
    8. Yetti Gari
    9. Yok Canımın İçi

ALBÜM: Sana Ölürüm

1. Tebrik Ederim
    2. Nankör
    3. Sana Ölürüm
    4. Değer Bilmezlere
    5. Öcü
    6. Sarmaş Dolaş
    7. Geç Bunları Yalan
    8. Benim Adım Serseri
    9. Nankör 2
    10. Gülümse Anne

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Yoksa dediğin bu mu

Murat Başaran - Sarmaş Dolaş

Kara kilit vursunlar dilime
    Konuşursam bakma yüzüme
    Üzdüysem canım affet beni
    Her günüm bir birinden deli...

Kara kilit vursunlar dilime
    Konuşursam bakma yüzüme
    Üzdüysem canım affet beni
    Her günüm bir birinden deli...

Pişmanlık desen bini bir para
    İnsafa gel son bir kez ara
    Darmaduman olmuşum zaten
    Geçmiyor ki aşk denen yara...

Bileylendi aşkım, yokluğunda
    Kokun var soluduğum havada
    Yürek bu, sensiz her atışında
    Sebep ne diye sordu sonunda...

Beni kimsesiz, ıssız bırakma
    Sensiz yarımım, bütünü bozma
    Vardır ara, bir mola mutlaka
    Her sevda masalında unutma...

Anılarımı resimlere gömdüm
    Yağmursuz kurak bir çöle döndüm
    Sensiz toprakta kaldı düşlerim
    Güneşi küsmüş ay gibi söndüm...

Ümitsizliğim bana arkadaş
    Çaresizliğim ki o da yoldaş
    Gelmeyeceğini bile bile
    Ben senin aşkınla sarmaş dolaş...

İbrahim Ethem Bingül

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Al buldum şarkıyı,tabii yukardakini,sarmaş dolaş mıdır ne ise o işte

http://66.111.201.44/AllMp3/Turkce/Murat%20Başaran/MURAT%20BASARAN%20-%20Sarmas%20Dolas.mp3

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    süpersin valla hojam 2 haftadır bu sarkı arıom bi kere dişarda gezen bi arabadan duymustum :d ondan beri arıom coq sağol ellerine sağlık ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Ben de iki haftadır bi adamı arıyorum, Domatesss, biberrr, Patlıcann.., Diye bağırarak uykumu zikmişti, Herhalde bi seyyar satıcı olsa gerek, sesini o zaman duymuştıum ve seyyar satıcıya benziyodu sesi.. Hocam ona da bi baksan sen bulursun yaff, ben aramaya eriniyorum da.. SaYgıLaR mina kyimm...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Laaaaan saf köylü, aptal aptal şeyler yazıp da adamı sinirlendirme. Amacını anlamadım,kötü birşeyse o patlıcan,dometesleri münasip bir yerine monte ederim,o zaman hiç uyuyamazsın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Lem tosbağa, adam sokaktan geçen arabada çalan şarkıyı büyük ihtimal aramadan buraya yazmış, onun yerine senin gibiler arasın diye.. bende Sokaktan geçen arabadaki şarkıyı bile direkt foruma atmasına karşı olaraktan, en az onun dediği kadar saçma bişi dedim herşeyi direkt foruma sormaması için, yani söylemekteki amacım kötü değil bilhassa senle aynı saftayızz.. Ve söylemekteki amacım kötü olmadığına göre şimdi o domatesleri, patlıcanları naparsınnn, OnU düşün.. Neyse ortamı germeyelim... SaYGıLaR kardeşim... SaYGıLaR mina kyimm..

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hoca eğer o adamda kötü birşey sezseydim zaten aramazdım ama birilerinin yardım etmesi gerek,o an boştum ve yardım ettim. Gelelim patlıcan dometes konusuna elbet bir meraklı daha çıkar bende onların münasip ibr yerlerine monte ederim,sen hiç tasalanmaa

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    baq noel sarkının ismını tam bılmıorum ve o yüzden .. yazdım allah rasi olsun ertan kardeşimizde yardımcı oldu buldu .. ne alaka senın kı anlamadım eger . sarkının ismını bilsem buraya gelıp bı mp3 için . konu acmam .. bilader. OKé .. mi gelelım sana derdın ne ? baq hepimizde patlicanlar var Genc adamız .. Oki anladın sen ugrasmassan bisle sefinirim nyse ertan abi coq sağol abi yemıne derım coq makbule geçti sağolsun inan işimi gördün
Toplam Hit: 1163 Toplam Mesaj: 10