Kara Mail E Dikkat (ÖNEMLİ)
-
Demin biri beni msn si ne ekledi.. Adresimi güya şeyhden almış, yok 400 kişinin adresini vermiş falan dedi, inanmadım ama çaktırmadım,Yok işte aylık 500 ytl falan kazanacaksınız,günde 1 saat ayırarak.kodbank.net için program yazacaksın falan dedi.. İyi dedim, sana mail atacağım ordan giriş yaparsın, sözleşme falan var dedi.. Neyse maili açtım baktım yazmış birşeyler, bir de orda link var tabii :) Bizi salak sandılar tabii,yuturmayım, hemen o linki aldım kopylayıp adres çubuğuna yapıştırdım boş çıktı :) ama orda tıklasaydım şifrem uçuyordu... Neyse antioksidan ı aldım içeri, işte konuştuk falan o şerefsiz aventgrup dedi.. Neyse doğru yanlış bilemeyiz. Antioksidanın dediği laf da aventgrup dan öyle eziq çıkmaz
Neyse burda anlatmak istediğim gelen maillerdeki linklere tıklamayın, bunları adres çubuğuna yapıştırıp açın, kulağınıza küpe olsun.. -
o admaın avent gruptan olduna inamıorum.aventgruğpun işi gucu yok kara maille mi uğraşçak.
x-ray denilen bi gruptan o.
x-rayle ilgili bi hatırlatma bi ara tbtye yaranmak için x-rayden tbt grubuna hedie die site hacvklemişşlerdi (: -
aynen hocam şimdilerde zaten junk a da normal gelen kutusunada bu türk çok mail gelmeye başladı,dikkatli olmak lazım :) saol uyarın için! ;)
-
xss kokusu aldım :)
-
Salla. Her sakallıya dede demiyoruz değil mi :P
-
enteresan bi durum ;)
Toplam Hit: 11900 Toplam Mesaj: 6