Kara Sevda Dedikleri Nası Bişey?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    daha önce adını sadece birkaç türk filminde duymuştum, aşkın aşırıya kaçmasıyla oluşan hastalık gibi bişey die kalmış aklımda.. hernese, niye soruyosun dicek olursanız, yaklaşık 5 gün önce bi kıza aşık oldum, olduğum andan beri de sürekli vücudumda bi titreme,üşüme,ağrı sancı falan, sora cuma akşamı yattım, gece aralıklarla sabaha kadar en az 8-9 kez kustum, o zamandan beri bi tabak çorba ve su dışında hiçbişey yemedim, hem midem bulanıo hem titriorum hem de açım :S bunun aşkla ya da karasevdayla bi ilgisi olabilirmi? şu an zor yazıom bunları :| 3-4 senedir başıma gelmemiş bişey, birden olunca çarptı gibime geldi, bi bilginiz varmı bu konularda?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Psikoloji yapma akıllı ol.Başka kızlara bak.Arabesk muzik dinleme.Tatile çık.Uzaklaş oradan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Kara sevda, dogmatik bi şekilde aşkı tanımlıyıp inanmak oluyo. Tamamen psikolojik bişi. Kara sevda diye bi hastalık yok. Saplantıyla veya inandıkları için herşeyi yapmakla alakası var. Bence sen besin zehirlenmesi geçiriyosun =D

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    barış manço   kara sevda.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

yapma demeyecem sonuna kadar vucuduna işgence (açlık,sapıkça düşünceler,susuzluk,uyumama kendini ezik hissetme gibi şeyler) çektir.kurtulamaya çalışma falan belirli bi süre sora o acı çektiğin durumdan zevk almaz olacaksın.ozaman kendin kendine düzelirsin.reçeten bu hoca.sevda denen şey sadece kavuşma arzusu oldugu için,karası veya akı pek farketmez o modda beklemene gerek yok.sağlıklı günler dostum.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    Açıkta kalmıştır bi tarafların da ondandır.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
Toplam Hit: 944 Toplam Mesaj: 6