Karabük Metalurji Malzeme Müh. Hakkında
-
hem karabüğün ortamı (öğrenci için ) hemde iş şartları nedir bilgi verebilicek varmı ?
-
Yav su tercih olyını hiç diyilse map yada eartı dan yapın pisman olmayın
-
değişti...
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------
kazandıktan sonramı soruyonuz ya bunları. Abicim karabük'te bi bok yok. Var olanlar:
Fahiş ev kiraları;
Gayet tutucu bir halk;
Öğrenciyi görünce siki kalkan çoğunluk esnaf ve çoğunluk ev sahibi;
Asosyal bir hayat;
Üniversitede heryer fakülte inşaatı;Ne yaptığını bile bilmeyen memurlar;
Rezil kurumlar arası biribirine iş yükleme mantığı;
He ben kendi ortamımı kurdum az ama öz 2-4 kişi takılıyorum. Sosyal hayat sana kalmıs usta. Buyuk sehrden geldiysen sıkılırsın ilk sene illaki. Ama sana zorla yazdırtmıyorlar burayı çekip gitmekte özgürsün. Çok kişi tanıyorum hem okuyor hem sövüyor. Kimide çok seviyor bazı sebeplerden. Kişiden kişiye tepkiler değişebilir.
Ben Karabük'ü seviyorum anacak insanlarını sevmiyorum.Ben 2 senedir buradayım. Geçen sene 300 dü kiram 370 yaptıydı geçen sene 370 idi şerefsiz ev sahibi 600 istiyor. Ben bu insanın neyine insan diyim ? Fırsatçı şerefsiz.
Buradan sayın apartman yöneticiminde tüm sülalesini sikmek istediğimi belirtirim...
Ramazan ramazan sövdürtüyorlar ya o derece.
İş olarakta bi karabük kardemir demir çelik fabrikası var. Pek bir işçi alacaklarını sanmıyorum son zamanlarda aksine işçi çıkarmalarıyla çok ünlendi çok eylem yapıldı.
-----------------------------kendim için sormadım bi arkadaşım kuruntu yapmış merak ediyor herkez iyidir güzeldir demiş bölüm için sormuşken karabüğü de sorayım dedim
-
arkadasına söyle sosyal ortama okadar önem vermesin o bölümü bitirdiği takdirde sosyal ortamların en sosyallerine akar.Güzel bölüm kazanmış okusun işte adam gibi,en fazla 1 sene zorluk çeker onuda zaten oxforta gitse bile çeker uyum sağlama olayı...Sınırsız denebilecek kadar çok iş imkanı olan bi bölüm takmasın kafasına gersini aklı varsa bitirir zaten bölümünü