Karabüklü Müritler
-
Trabzondan Karabük'e geldiğimde,
Karabük Üniversitesine Ulaşmak İçin,
Nerede inmeliyim
Neye binmeliyim.
Bölüm sanat tarihi ek tercihler için gideceğim.
Kayıt bürosu felan nerede tarif ederseniz memnun olurum.
google bu tür konularda kör topal hizmet veriyor:https://www.google.com.tr/search?sugexp=chrome,mod=12&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=karab%C3%BCk+%C3%BCniversitesi+ula%C5%9F%C4%B1m
-
acil karabuklu biri benimle iletisime gecsin geri donus bileti yok hocalar napicaz nerde kalicaz?
-
Beylr çok acil karabüğü bilen biri lazım...
-
pikacu vardı ama görünürde yok sanırım..
-
hocam kasma bu kadar.. her yıl yüzbinlerce yeni öğrenci farklı şehirlere gidiyor çoğu da yol iz bilmeden..ben de öyle gidenlerden biriydim hatta yurtdışına da öyle gittim. ama sora sora bulunur.. kendin halledersin. indikten sonra elbet bir sürü öğrenci olur onlar yol gösterir.. sadece fakültenin olduğu yeri öğren kolay bulursun
-
Hocam otogardan indiğinde 100. yıl ve üniversite dolmuşları kalkar 1.25 TL ye (öğrenci)üniversitede inersin. (15 dk sürer dolmuşlar) Daha sonra kayıt bürosuna geldiğini söylerek güvenliği geçip kampüse girersin. Kayıt büroları nerede tam bilmiyorum onu sor. Muhtemelen rektörlük binasının altındaki öğrenci işlerine gitmen lazım. Sonrada üniversiteden tekrar otogara otobüs bulunmakta. Üniversitenin önündne geçen bütün karabük dolmuşları otogardan geçiyor.
Zaten küçük yer kime nereyi sorsan gösterir.
Sanat Tarihi bölümü muhtemelen Fen Edebiyat Fakültesinde. O da üniversitenin içinde zaten.
DrKill tarafından 08/Eki/13 18:17 tarihinde düzenlenmiştir -
easx de orda okuyo haber verırım o sana yardımcı olur yol konusunda