folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Karadenizde Kaçak Otobüs Var Mı

Karadenizde Kaçak Otobüs Var Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Dönüş tarihim belli olmadığı için dönüş biletini almamıştım. Artık cuma dan salıya bilet yok.

Adanalı bir arkadaş bilet bulmuş. Kaçak sefer mi ne varmış. Orada  bazı otobüsler otogara girmeden alıyormuş.

Trabzon giresun ordu taraflarından ankaraya gitmek için bir şeyler yapmam lazım ama ne ?

Uçak bileti 450 liraya dayanmış ne yapmalı. Buralarda var mı böyle bir şey veya fikir.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hocam hemen her şehirde vardır kaçak otobüs ama bakmasını bilmeli tabi. Otogara git, orada sürekli nereye gidiyorsun, şuraya giden arabamız var birazdan kalkacak muhabbetinde olan adamlar vardır. Onlara teker teker derdini anlat. Sana bir hâl çare bulurlar kesin. Bikere de benim başıma gelmişti de Ankara'da kaçak otobüs öyle bulmuştum :)

Ekleme: Gideceğin yere aktarmalı gitmeyi de düşünmelisin. 2-3 otobüs değiştirerek de gidebilirsin eğer varsa öyle bir güzergah.

1049 tarafından 17/Eki/13 15:55 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

ben şoföre parayı elden vermiştim öyle gitmiştim gideceğim yere 12 saatlik yoldu :) ama seni o şoföre götürecek birini otogarda bulursun ancak.

nolanded tarafından 17/Eki/13 15:57 tarihinde düzenlenmiştir

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Önce Samsuna git. Gerisi kolay. Samsundan Marsa bile otobüs bulursun. Aktarma olur ama hiç yoktan iyidir. Samsun otogarı şehir dışında olsada güzeldir. Gece çok geç kalmassan karşısında avm bile var,beklerken gezersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

üniversiteye felan geri dönüyosan hani bayram dönüşü, en temiz çözüm dönmemek.. 2-3 gün geç git okul altı üstü :d ha yok işe başlıyosan pazartesi, umarım bulursun :d

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theagartaman
    theagartaman's avatar
    Erkek
    otostop candır

ama riskli bide bavul falan varsa işin zor havada soğuk kamyoncularla seyahat etmekde sıkıntılı olabilir

ankaraya tren vardır belki araştır

aklıma başka bir yol gelmedi gelirse yazarım.

bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

ben kaçak otobüsle bir sefere çıktım töbe ettim antalyadan alanyaya gelinceye kadar şöför 1 kişiyi öldürdü 3 arabaya çarptı ve 1 motora çarptı en son yakalandı. diyarbakıra gidiyordum düşünüyorum o yol bitinceye kadar gitseydik nolacaktı. rahat bir katliam çıkartırdı şöfor

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murky2394
    murky2394's avatar
    Erkek

arkadaşım rizeden tokata gitmişti tırcılarla muhabbet iyidir hele birde sigara içiyorsan değmesin keyiflerinize ama tırcıyı nasıl durdurursun onu bilmiyorum arkadaşın babası tırcıların şefi gibi birşeydi adam zaten haberdardı olaydan öyle aldı elemanı ama tırcı denk gelirse candır umarım bulursun :)

Toplam Hit: 1104 Toplam Mesaj: 8