Karakter Değişikliği Yardım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Öncelikle şöyle başlamak istiyorum; konuyu nereye acacağımı bilemedim genele acmayı düşündüm ama anasayfada up olmasını istemedim ve buraya actım.

Şimdi arkadaşlar bazı davranışlarımın özelliklerimin değişmesini istiyorum fakat bu şu kız veya şu oğlan için değil sadece kendim için...

Arkadaşlar size nasıl tanındığımı gruplar halinde anlatacağım...

Okulda: Boş boğaz bir o kadar da sessiz, yalnız, kaba. (Ayrıca bir sorun var fen lisesinin en disiplinli ve en kazık fizik hocasının oğluyum ve okul az kişi olduğu için dedikodular havada uçuşuyor.)

Aile içinde: Aileyle ilişkilerim vasat...

Dışarıda: Dışarıda ise daha farklı.. İnsanlar benle ilgili olarak İyi biri olduğumu yardım sever, moral verebilen, artist, giyinimi hoş, bazı kızlar tarafından yakışıklı bulunduğum gibi şeyler diyorlar..

Şimdi benim istediğim. Okuldakiler tam bir MAL keşke tanımasaydım diyeceğiniz tipler. Kısacası sonradan görme adamlar. Ben bu adamların yanında nasıl bir tavır alırsam daha uygun olur davranışlarımı nasıl değiştirmeliyim?

Aile içinde kesinlikle bir çözüm lazım.. Baba otoriter, anne arkadan vuran, kardeş manyak... Kısacası bu. bende isyankar havalardayım ve ev acayip huzursuz oluyor sürekli dışarı cıkmak istiyorum. burda nasıl bir rol oynamalıyım?

Dışarıda ise aslında tek sorunum arkadaşlarım büyüyor ama ben yerimde saydığımı hissediyorum 16 yaşındayım fakat daha 1 yıl öncesine kadar dierlerinden daha özgürdüm ama şu anda içlerinde en ezik ben kaldım.. Buna nasıl bir çare bulayım..

Ciddi ve fikri olanlar yazsın lütfen.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

hocam 16 yaşındaki bir insan için durumun normalden sadece biraz farklı oda okulda bir babanın olması. o senin dezavantajın. bunu yıkmak için babanı okulda tanımayacaksın. diğer hocalardan bir farkı olmayacak. eğer baban okulda genele karşı bir sorun çıkartıyorsa arkadaşlarının yanında dur. babanı gerektiği yerde karşına al. okulda kasma kendini fazla dışardaki arkadaşlarına nasıl davranıyosan öyle davranmaya çalış rahat ol. rahat dediysemde salma kendini. aile içine gelince yapıcak birşey yok gibi geliyor ama belkide vardır. birgün kapat televizyonu oturt evdeki herkezi koltuğa yada nereye istersen. ve konuşun herkez içindeki sıkıntıyı anlatsın ortak bir çözüm arayışına gidin. burda söylediklerini babana da söyle. bize söylemen aile içindeki problemi düzeltmez. gerçi babana ve annene karşı kişisel görüşünü söylememen senin açından daha iyi olur :D de babana yani bana karşı bu tavırlarının sebebi ne de ? yada problemin olan diğer aile bireylerine. gel gelelim dışardaki haline. böyle takılmaya devam et. yakışıklıymışsında belli bi kısım kızlar tarafından tepkilere göre. sende yaşa hayatını bu şekilde. şimdilik. sorun olarak arkadaşlarının büyüdüğünü söylemişsin. onlar hangi dünyada yaşıyor. büyümekten kastın birkaçının cinsel deneyimi oldu ben daha yaşamadım diyorsan. yapıcak birşey yok bu konuda. büyümekten kastın nedir senin. önce bunu açıkla kendi içinde ? sonra arkadaşlarına bak? ergenlik çağındasın olur böyle şeyler gibi nasihat tarzı şeyler söylemeceğim merak etme. ama harbiden ergenlik çağı olur böyle şeyler :D veee en önemlisi hormonlarını kontrol etmenin bi yolunu bul olmadık yerde olmadık şeylerle karşılaşma :D ;)

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
Toplam Hit: 806 Toplam Mesaj: 2