Karanlık Şafak
-
Ben sayfalar dolusu ve hayal gücümüzün sınırlarına ulaşabilecek kadar karmaşık ve bi o kadarda içinde trajedi ve gerilimin olduğu bir roman yazmaya karar verdim , sizinde mesajlarınızı görmekten mutluluk duyarim..
1. bölüm
Hava sisliydi , sonbaharın bitimiydi , yerler nemli havada kuşların acı acı çığları arasında boş caddede ki kaldırımda yürüyordu , başı ağrıyordu, dün geceki arkadaşlarınla yaptığı yaş partisinde içkiye fazla yüklenmişti , yürürken düşünüyordu bugün ne yapsam diye , fakat 2 ay önce muhasebesini tuttuğu bir alışver merkezinden ayrılmıştı artık yeni bir iş bulması gerikiyordu çünkü , ara ara biriktirdiği parası gittikçe azalmıştı , kaldırımda yürürken camekanları göz ucuyla bakıyor baş ağrısını unutturmaya çalışıyordu kendisene, bir camekandaki bir siluet gözüne takıldı ve birden durdu, evet birisi ona bakıyordu , şaşkındı , yolun karşısındaki bi giyim dükkanında ki camekanın hafif karanlık yanından birisi onu izliyordu , ardından arkadan hızla bir araba geliyordu , bir an arabanın sesini eski kadillaklarınkine benzetti , ve araba yanında durdu, açılan pencerede içeriden birisi ;
ne yapıyorsun bura da bu saatte , bu saatler buraları sokak çocukları ve serseriler dolaşır , hadi atla arabaya seni gideceğin yere götüreyim ,dedi
aniden içini bi endişe kapladı ,
ansızın sordu : saat kaç ,
saat sabahın 4 ü , hadi atla artık ,
gördüğü kişiyi bi yerlerden tanıyordu ama o an hatırlayamadı, ve araba binmek istemedi , güvenemiyordu artık eskisi gibi herkese ,
katatonik ; teşekkür ederim ama ben yürümek istiyorum , siz yolunuza devam edin lütfen ,
siz bilirsiniz ,, bye,
arabanın uzaklaşırken çıkardığı eksoz dumanı ciğerlerine kadar girmişti , içinden okkalı bi küfür etti , yürümeye devam etmeden önce tekrar gözlerini gördüğü siluete çevirince orada olmadığını gördü, tedirgin bir şekilde adımlarını hızlandırdı ...