Karaoke Parçalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Konu basit. Geçenlerde Taksim'de bi karaoke bara gitmiştik. Ancak şarkı yelpazesi biraz dardı. Özellikle Şebnem Ferah'ın sadece bir parçası vardı.

Dinlediğimiz müziklerin karaoke yapılacak olan videolarını arıyorum. Yani media playerda oynattığımızda şarkı sözleride senkron uyumu içinde aksın ekrandan.

Var mı böyle bulabileceğim bi yer?

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

karaoke müzik mevcut. lakin medya playerden şarkı sözleri akması nasıl birşey anlamış değilim.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Şimdi şöyle sanırım ben biraz yanlış anlattım. Şarkı media playerda açılıyor. Şarkının sözleride media playerde söylenilen yere göre akıyor. Söylenilen yerler renk değiştiriyor falan.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek

mini lyrics var ama onda sadece sözler geçiyor.sırası gelen kelimede yanma falan olmuyor

Gemiler mi batacak??O zaman batsın!!!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Bi ara vardı karaoke yarışma gibi birşey.  Mesela şarkının sözü siyahla yazılmış. Senin söylemen gereken yerler yavaş yavaş yeşile dönüyordu. Bunun gibi birşey arıyorum ben.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

istediğin müziksebu tür müzikler mevcut.

http://rapidshare.com/files/307937217/G__ksel_-_G__n__n_Birinde.rar.html

eğer programsa bilmiyorum.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

İstediğim müzikti çok teşekkür ederim.

Toplam Hit: 2490 Toplam Mesaj: 7