Karaoke Şarkı Sözlerini Silmek.. (İstek)
-
hacılarım hocalarım: mezuniyet balosu için karaoke yapmayı düşündük ama istediğim parçaların karaoke formatını (md) bulamadm.. bunun hakkında bi yardım edebilirmisnz program varsa elinizde açık kullanışlı bi program taby paylaşabilirmisnz? ya da program deilde istediim parçaların listesini versemde elinizde olanları atsanız? xD
çok kısa zamanımız kaldı fikirde yeni çıktığı için sıkıştık şimdiden yardımlarınız için teşekkr ederm.. -
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------hacılarım hocalarım: mezuniyet balosu için karaoke yapmayı düşündük ama istediğim parçaların karaoke formatını (md) bulamadm.. bunun hakkında bi yardım edebilirmisnz program varsa elinizde açık kullanışlı bi program taby paylaşabilirmisnz? ya da program deilde istediim parçaların listesini versemde elinizde olanları atsanız? xD
çok kısa zamanımız kaldı fikirde yeni çıktığı için sıkıştık şimdiden yardımlarınız için teşekkr ederm..
-----------------------------vardı bi progrm ama hatırlamıyorum ki :|
konuşmayı kısıyodu bi şekilde =) nasıl bilmem..ama hafif te olsa belirgin kalıordu.
ulead mıydı adobe miydi soundDJ yada onun gibi kırmızı siyah temalı bi prog vardı oda yapıyodu sanıırm , orta prof. bi prog. du ama o...
-
aslında o şarkı sozlerini hafif de olsa kalmsı daha ii olurdu..
senin dediiin program galiba virtualDJ? olabilrmi? siyah kırmızı temalı 1 onu biliyorm ben ama öle 1 özelliin olduunuda hatırlamyrm ne yalan söliim :S
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------aslında o şarkı sozlerini hafif de olsa kalmsı daha ii olurdu..
senin dediiin program galiba virtualDJ? olabilrmi? siyah kırmızı temalı 1 onu biliyorm ben ama öle 1 özelliin olduunuda hatırlamyrm ne yalan söliim :S
-----------------------------
hah kesinlikle oolması lazım :| dene bi
bass tiz azaltma gbi bişey...
-
xyzw__ bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------aslında o şarkı sozlerini hafif de olsa kalmsı daha ii olurdu..
-----------------------------ahanda şurayı incelesene bi ?
http://www.hardwaremania.com/forum/audio-video-grafik-tasarim/bilgisayar-destekli-muzik/mp3-den-sarki-sozlerini-silmek-mumkun-58029.html
progları dene bide en altta bnmd dediğim prgormla ilgili bişeyler anlatmış denemedim :D
-
xyzw__ bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------bass tiz azaltmicmki şarkı sözlerini silicem (:
edit: eyw. hoca saolasın son msj ını görmedm bakıyrm hemn (; (:
-
Acoustica_Mixcraft şu programı bi araştır dostum...
-
Tamamen %100 ayırma olmaz zaten çoğu kişi aynı düşüncede araşırrsan ya müzik kalitesi düşüyor yada ssi tam ksmez saece sözleri kısar en garantili yol 7 karanfil müzikleri saece enstrumantl :) söz yok sadece music indir geniş parça yelpazesi var
-
listeyi yaz.
-
50 sefer açıldı konu. bu kadar hazırcı olmayın, önce forumu araştırın.
adobe audition programı vasıtasıyla vocal remove özelliğini kullanarak silebilirsin
-
mayrip bunu yazdı:
listeyi yaz.
-----------------------------liste elime yarın veya yarından sonra ulaşr ozmn yazarım hoca saolasın..