Karaoke Yapayım Dedim Ama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek

ustalar bana herhanbi bir mp3 vokal seslerini kaybedecek geri kalan bölüme söyledigim şarkıyı monte edecek bişey lazım

özetle şarkı sözlerini çıkardıgım yada en az düzeye indirdigim herhangi bir esturimantel mp3 e kaydedecegim sesimi eklemek istiyorum

aaa nasıl derler işte varmı paylaşcagınız bişeyler 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek
    dj_alper damlar şimdi o anlıyo bu işlerden

SEMPER PARATUS
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

karaoke programlarını dene arka sesi asla kaybedemezsin akaaoke arka sesi eko ile yayar zaten o sesin üstüne sen söylediğin zaman arkadaki ses hemen hemen %80 oranında kaybolmuş olur.

%100 arkadaki sesi silen hiç bir program yoktur (daha çıkmadı) 

Edüt: Profesyonel kayıt istiyorsan çift ses kartı kullanmayı dene şarkıyı başka ses kartı ile dinlerken senden giden sesi şarkısız başka programa kayıt edersin daha sonra eco ile şarkıyı yayıp kendi demo sesini istediğin gibi düzenlerhatalrını yok eder daha hoş bir ses verip mixlersin (seray severde olduğu gibi) biraz karışık gibi he :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

karaoke programlarını dene arka sesi asla kaybedemezsin akaaoke arka sesi eko ile yayar zaten o sesin üstüne sen söylediğin zaman arkadaki ses hemen hemen %80 oranında kaybolmuş olur.

biliyorum ustam bende deneme yaptım ama uzun yoldan real tek sound manager ile dedigin gibi tamamen kaybolmuyo ama ben bastırırım allatki sesi bi şekilde :) senden en uygun programın linkini istesem :) bi tane vardı adını hatırlayamadım önceden kullanmıştım indiricem ama ne indirecegimi bilmiyorum

tam olarak şöyle bişey lazım 

1. aşamada herhangi bir şarkının söz bölümlerini kısmak kapatmak azaltmak gibi işlere yarayasın 

sonra bunu farklı kaydediyim ardından kendi sesimi kaydedecegim bişey ve bu kendi kaydımı önceki mp3 ile birleştirip mix edecek başka bişeye ihtiyacım var cahi,lligimi maruz görün :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hoobastank bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

niliyorum ustam bende deneme yaptım ama uzun yoldan real tek sound manager ile dedigin gibi tamamen kaybolmuyo ama ben bastırırım allatki sesi bi şekilde :) senden en uygun programın linkini istesem :) bi tane vardı adını hatırlayamadım önceden kullanmıştım indiricem ama ne indirecegimi bilmiyorum

Bilmem ben hiç karaoke programı kullanmadım benim ses kartta var zati ama senin için araştırırm hatta bir döküman haoırlayayım sık sık soruluyor zaten

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    sana güveniyorum dostum o zaman bizim kıza bi jest olsun sevdigimiz bi şarkı var onu birde benden dinlesin ^^ diye maymun edicem kendimi yoksa ne işim olur karaoke ile ^^
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hoobastank bunu yazdı:
    sana güveniyorum dostum o zaman bizim kıza bi jest olsun sevdigimiz bi şarkı var onu birde benden dinlesin ^^ diye maymun edicem kendimi yoksa ne işim olur karaoke ile ^^

karaoke ses le birliktemi söyleyip kayıt edeceksin yoksa kendi sesini düzenleyip karaoke sesin üzerine mi mixleyeceksin ona göre anlatım yapayım?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    hoobastank bunu yazdı:

karaoke ses le birliktemi söyleyip kayıt edeceksin yoksa kendi sesini düzenleyip karaoke sesin üzerine mi mixleyeceksin ona göre anlatım yapayım?

direk kendi sesimi koyucam ama önce kendi sesimide mp3 olarak kaydetmem lazım  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hoobastank bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:
    hoobastank bunu yazdı:

direk kendi sesimi koyucam ama önce kendi sesimide mp3 olarak kaydetmem lazım  

hacı 2sinide anlattım yanlız sen soundforge 9.0 veya 6.0 indir :) videoyu yapyımda wmv ye çeviriyo 100 mb olacak herhalde :) yeni konu açıp koyacam

Toplam Hit: 1161 Toplam Mesaj: 9