Karavan Kiralama
-
yaz bitmeden bir karavan kiralayıp biraz gezinti yapmak istiyorum lüks olmasına gerek yok bu hizmeti veren bildiğiniz yerler varmıdır
veya karavanı olupta kiralayabilcek birisi? bursada oturuyorum

ve şu resimdeki gibi bir karavan satın almak istesem tr koşullarında bana kaça patlar, ekstra giderleri vs nelerdir ne yakar aranızda kullananlar vardır tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
not: met pişirmeyeceğim :)
-
bende kiralayacam kiralayacamda nereye gideceğimi bilmiyorum be sene değil seneye :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
bende kiralayacam kiralayacamda nereye gideceğimi bilmiyorum be sene değil seneye :)
sigortası olucakmı =)
-
Netten biraz baktim da,kiralayan yerler mevcud fakat Bursa'da yok malesef, Istanbul,Izmir ve Antalya'da var.
Burda da ilanlar var ama cogunda nereden olduklari yazmiyor,belki ilanlari incelersen aradan Bursa'da olan birileri cikar.
-
Çok mantıklı aslında. Alıp kaçacaksın kafa dinlemeye. Ama dediğin gibi ne yakar bu aletler ne içer merak ettim açıkçası.
-
nick foto uyumu :D
-
hocam arızası kapısı sağı solu derken uğraştırmasın seni. bence normal bi araç kirala en ucuzunda ve yenisinden sorada vardıgın yerde kamp ateş vs takıl daha natıklı. şimdi ne yapcaksınbaşkasın kullanfıgı yattıgı aracı. bence çadır fiyatlarınıda arştır.