Karavan Kiralama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

yaz bitmeden bir karavan kiralayıp biraz gezinti yapmak istiyorum lüks olmasına gerek yok bu hizmeti veren bildiğiniz yerler varmıdır

veya karavanı olupta kiralayabilcek birisi? bursada oturuyorum

ve şu resimdeki gibi bir karavan satın almak istesem tr koşullarında bana kaça patlar, ekstra giderleri vs nelerdir ne yakar aranızda kullananlar vardır tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

not: met pişirmeyeceğim :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bende kiralayacam kiralayacamda nereye gideceğimi bilmiyorum be sene değil seneye :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

bende kiralayacam kiralayacamda nereye gideceğimi bilmiyorum be sene değil seneye :)

sigortası olucakmı =)

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Netten biraz baktim da,kiralayan yerler mevcud fakat Bursa'da yok malesef, Istanbul,Izmir ve Antalya'da var.

Burda da ilanlar var ama cogunda nereden olduklari yazmiyor,belki ilanlari incelersen aradan Bursa'da olan birileri cikar.

http://www.voyagerturk.com/index.php?page=karavan&cat=1

Bortubocek sever
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Çok mantıklı aslında. Alıp kaçacaksın kafa dinlemeye.  Ama dediğin gibi ne yakar bu aletler ne içer merak ettim açıkçası.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

nick foto uyumu :D

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

hocam arızası kapısı sağı solu derken uğraştırmasın seni. bence normal bi araç kirala en ucuzunda ve yenisinden sorada vardıgın yerde kamp ateş vs takıl daha natıklı. şimdi ne yapcaksınbaşkasın kullanfıgı yattıgı aracı. bence çadır fiyatlarınıda arştır.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 1926 Toplam Mesaj: 7