Karbon Folyo
-
bugün çok canım sıkıldı. fiber karbon diye getirttiğim aslında birer yapışkanlı naylondan başka birşey değil. olan 70 tl ye oldu bolca almıştım. karbon fiber ile karbon folyo çok farklı şeyler. biraz sonra kalorifere atacağım hepsini :(
bu nedenle dikkat edin . gerçek karbon fiber bildiğimiz kumaş örgüsü gibi birşey . bu ise naylon .
-
70 tl gerçek karbon fiber için ucuz değil mi?
yapışkanlıyı biliyorum da orjinali hakkında hiç fikrim yok.
-
gerçek karbon fiber kaplamayı 70 tl ye alabileceğini sandıysan komik :) 3M' se markası dursun kenarda günü gelir lazım olur... Karbon fiber folyo denilen olay 3 boyutlu olarak barbon deseni verilmiş folyodur naylon değil. Naylon ile folyo arasındaki meteryal farkını google' a sor görürsün :)
-
harbiden naylon bu hepsi burada dan aldım. 127 cm * 400 cm bıçak cetvel vs.. gerçeğini şimdi buldum. 2 ayrı kompozit ilacı var. nette gördük heveslendik işte. canım sıkıldı ....
-
70 liraya karbon fiber bekliyorsan sorun sende hocam :)
-
arabayamı kullanacan hocam bunu :)
-
Shephard bunu yazdı
arabayamı kullanacan hocam bunu :)
arabaya sağa sola zevk için .sıcakta kabarır bu daha önceden benzerlerini denedim hep öyleydi . ama kesinlikle karbon değil. kendinden yapışanların tamamı naylon.
gerçeği bu oluyor http://www.kompozit.net/?urun-403-Karbon-Fiber-Kaplama-Seti--Carbon-Fiber.html
-
hırsızın hiç mi kabahati yok olayına dömüş adama yanlış mal satmışlar, biraz da satana laf edin :D