Karbonhidrat Kimyası ( Ödev )
-
Gıda Mühendisliği Y.lisans dersi için geniş bir dökümana ihtiyacım var arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum. Kimya ile alakalı bir konu genelde kimyacılar bakarsa da sevinirim. kitap felan olsun kaynak olsun yeter en azından : )
Şimdiden teşekkürler
-
hocam bu sana uyar mı bi baksana,olmazsa araştırırız yine
http://megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/modul_pdf/524KI0155.pdf
-
arkadaslar konu günceldir . kardsım usttekı biraz hafif kalır y.lisans a hoca topa tutar meb yazısını gorunce lisene dön der bnce :)
-
arkadaslar konu günceldir . kardsım usttekı biraz hafif kalır y.lisans a hoca topa tutar meb yazısını gorunce lisene dön der bnce :)
-
csr288 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam baya güzel şeyler yazıyordu bakmıştım,niye öyle desin ya :) neyse yine araştırcam dur bakalım
-
neonell bunu yazdı:
csr288 bunu yazdı:
-----------------------------hocam baya güzel şeyler yazıyordu bakmıştım,niye öyle desin ya :) neyse yine araştırcam dur bakalım
-----------------------------hocam aslında ben demedım asistan dedi :D ablam için arıyorum zaten sanırım bi tubitak arastırmasında kullanacak !!
-
konu hala aktiftir yardımcı olursanız sevinirim
-
ingilizce bir sürü kaynak var, yüksek lisans yapıp hala internetten ödev araştırmak biraz mantıksız. birde konu hakkında makaleler yazılmış olabilir sciencedirect.com ve webofscience.com gibi makale siteleri var bunlardan konuna ilişkin makale bulup değerlendirebilirsin. yalnız, siteler ücretli. konuna uygun makale bulursan, adını pmle okuldan indireyim sana. selametle...
-
eywllh üstadım bir bakayım söyle :) sana pm ile donerım cok tesekkurler
-
Advances in Carbohydrate Chemistry, Volume 1
http://ifile.it/zhgjx0f/_sY3jxZpzP.7z
şifre: ebooksclub.org
hacı bu kitap ingilizce ve vol.51 e kadar gidiyor işine yararsa sitenin ismini vereyim üye ol