Kardeniz Gezisi
-
Bu sefer Karadeniz turu yapmayı düşünüyorum.
Kardenizin Vakfıkebir İlçesinde şöyle bir ev mevcut ->
Bu evin dışındaki yer
Burası arkasından Fol Deresinin geçtiği bir yer.
Hayvan olarak coğorafi bilgisi elimde değil harita ve bölge bilgisi olarakta bir şey yok elimde.
Ama önceki konularımı görenler bilir tam bir vahşi doğa hastasıyım ormanın içine dalıp tek başıma o hayvanları görmek vs vs bir ton olay çok cezbediyor beni, bu sene ağustos sonlarına doğru orada olmayı planlıyorum 1 haftalığına belki 2 haftalığına, oradan nerelere gideyim orada neler yapayım vs vs.
En son gittiğimde ekipmanlarım yoktu pek, gördüğüm akrepleri yılanları çekememiştim ve envai çeşit hayvanı.
Ve gidişimi ne ile yapayım oda önemli şahsi motorumlamı geze geze yoksa, uçakla gidip direk her yere trekking modundamı sonlandırayım bilmiyorum.
---------Önceki GEZİ Konularım-------------
http://tahribat.com/Forum-Kiyikoy-Gezim-181072/
http://tahribat.com/Forum-41-77-16-Kocaeli-Bursa-Yalova-Gezim-181827/
---------Önceki GEZİ Konularım------------- -
önce amasraya git dedim ama ben sana.
-
trabzona gitmişken sümela manastrını görmeni tavsiye ederim eğer görmediysen.ordan rizeye geçebilirsin çat vadisinde çadırında konaklayabilirsin.türkiyede yada dünyada kamp yapılacak 10 alandan biri diye yazıyodu çatın girişindeki pansiyonda sanırım türkiye olması lazım.eğer rizeye gideceksen bi çok tavsiyem olabilir sana
-
Hocam rizeye uğricaksan numaramı vereyim uğra bana
-
MustyKTE bunu yazdı
önce amasraya git dedim ama ben sana.
Hocam bana verilen adreslere hep gitmeyi düşünüyorum zaten ama onların yakın kısımlarına gidince hemen oralarada gidiyorum şimdi benim şahsi evim var trabzonda yani bu sene orayıda güzelce bir gezmek isterim.
amasrayı unuttum sanma sakın.Hellaven bunu yazdıtrabzona gitmişken sümela manastrını görmeni tavsiye ederim eğer görmediysen.ordan rizeye geçebilirsin çat vadisinde çadırında konaklayabilirsin.türkiyede yada dünyada kamp yapılacak 10 alandan biri diye yazıyodu çatın girişindeki pansiyonda sanırım türkiye olması lazım.eğer rizeye gideceksen bi çok tavsiyem olabilir sana
O manastırı çok anlattılar hocam orası birde uzun göl aklımda.tosun bunu yazdıHocam rizeye uğricaksan numaramı vereyim uğra bana
Şimdilik rize düşüncem yok ama zaten ne geldiyse başıma düşüncesizliğimden geldi hep aklımda olmayan rotalara dönerim sonra bir bakarsın aklıma gelir gelebilirim yani :D
-
Uzun göle kesin git hocam harika bir yer.
-
trabzon a gideceksek sagi solu gez gor millet uzun goldur sumeladir yazmis onlar o kadar onemli degil onemli olan trabzon halkina dikkat etmen ve daha sonra of ilcesine gidip oflulari incelemendir. oflular dogrudan allaha baglidir. adamlar basli basina bir inceleme konusudur.
-
Düzce tarafına da gelirsen herhangi bir gezi programında kuş cennetinden balta girmemiş ormanlarına kadar gezdiririm ben seni :)
-
Arachnophobia bunu yazdı
Düzce tarafına da gelirsen herhangi bir gezi programında kuş cennetinden balta girmemiş ormanlarına kadar gezdiririm ben seni :)
balta girmemiş orman mı bölge krokisini atar mısın heyecan yaptım.