folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Kardesim Server Yutturacan Adama Ama Sen Zipliyosun Ve Uzantısı Da Simge Desteği Olsun Diye Anca ...

Kardesim Server Yutturacan Adama Ama Sen Zipliyosun Ve Uzantısı Da Simge Desteği Olsun Diye Anca ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sacrifice
    sacrifice's avatar
    Erkek

Arkadaşlar prorat,subseven.... trojan serverları bildiğimiz üzere uygulama(.exe) veya ekran koruyucu(.scr) uzantılı olabiliyor ama iz sürmeyen hacker leylasız mecnuna benzer sözümü destekleyen bir tezim var. Bunu herkesle paylaşmak istedim. Server dosyasını oluşturduk arkadaşlar adı cismi sanı ne olursa olsun farketmez. Daha sonra herhangi bir dosya daha oluşturuyoruz mesela yeni bit eşlem resmi falan.

Evettt... Server dosyasını editle açıyoruz (başlat/çalıştır/edit ) sonra bu dosyanın bize bi anlam ifade etmeyen sembollerini ilk satırdan aşağıya kadar seçip kopyalıyoruz ve daha sonra yine editle o oluşturduğumuz bit eşlem resmi veya herneyse onun içine aynı yöntemle yapıştırıyoruz ve bundan sonra virüsümüz tam anlamıyla bir resim dosyası ve ziple göndermek gerekmiyor.

Msn üzerinden yolla benim cam resmim diye pat atlasın. bu kadar basit. Ayrıntı isteyen olursa wowerwow@hotmail.com

#Coding Sacrifice Perl FSO#
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    hade yaww oluyomu öle??? valla iimiş
    peki AV ler yakalıyomu o zaman?
    bide virus işlevini yitirmiyomu(sonucta exe olmuyo artık)

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sacrifice
    sacrifice's avatar
    Erkek
    virüs programı taramada direk virüs olarak tanıdı yitirmiyo diye tahmin ediyorum ama deneme fırsatım olmadı dediğim gibi tez bu...

#Coding Sacrifice Perl FSO#
Toplam Hit: 11345 Toplam Mesaj: 3