Kardesim Server Yutturacan Adama Ama Sen Zipliyosun Ve Uzantısı Da Simge Desteği Olsun Diye Anca ...
-
Arkadaşlar prorat,subseven.... trojan serverları bildiğimiz üzere uygulama(.exe) veya ekran koruyucu(.scr) uzantılı olabiliyor ama iz sürmeyen hacker leylasız mecnuna benzer sözümü destekleyen bir tezim var. Bunu herkesle paylaşmak istedim. Server dosyasını oluşturduk arkadaşlar adı cismi sanı ne olursa olsun farketmez. Daha sonra herhangi bir dosya daha oluşturuyoruz mesela yeni bit eşlem resmi falan.
Evettt... Server dosyasını editle açıyoruz (başlat/çalıştır/edit ) sonra bu dosyanın bize bi anlam ifade etmeyen sembollerini ilk satırdan aşağıya kadar seçip kopyalıyoruz ve daha sonra yine editle o oluşturduğumuz bit eşlem resmi veya herneyse onun içine aynı yöntemle yapıştırıyoruz ve bundan sonra virüsümüz tam anlamıyla bir resim dosyası ve ziple göndermek gerekmiyor.
Msn üzerinden yolla benim cam resmim diye pat atlasın. bu kadar basit. Ayrıntı isteyen olursa wowerwow@hotmail.com
-
hade yaww oluyomu öle??? valla iimiş
peki AV ler yakalıyomu o zaman?
bide virus işlevini yitirmiyomu(sonucta exe olmuyo artık) -
virüs programı taramada direk virüs olarak tanıdı yitirmiyo diye tahmin ediyorum ama deneme fırsatım olmadı dediğim gibi tez bu...