Kardesime İs Ariyoruz (Muhasebe)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Onlisansdan yeni mezun oldu aof ile 4 yiliga tamamlayip mali musavirlik icin devam etmek istiyor ortalama 6 yilkadar askerlik sorunu yok sonrasindadasartlar uyarsa parali yapmak istiyor 

Ismek den office ve fotografcilik sertifikalari var 

Staj harici deneyimi yok

Uyumlu biridir

Mezun oldu artik baya bosta oldugu icin bunaldi iyiden iyiye

Istanbul kartal da ikamet ve erkek (muhasebeyw bayan aradiklarindan belirtmek istedim)

Goren duyan buro isleten yardimci olabilecekler yazarsaniz sevinirim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Görüntülenme ve cevap sayısına bakarak anlıyoruz ki Muhasebeye talep çok büyük. Dev büyük :)

Güldüğüme bakma ustam bende şu an staj dosyası açtırmakla uğraşıyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoneInsane
    GoneInsane's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

Onlisansdan yeni mezun oldu aof ile 4 yiliga tamamlayip mali musavirlik icin devam etmek istiyor ortalama 6 yilkadar askerlik sorunu yok sonrasindadasartlar uyarsa parali yapmak istiyor 

Staj harici deneyimi yok

Uyumlu biridir

Istanbul kartal da ikamet ve erkek (muhasebeyw bayan aradiklarindan belirtmek istedim)

Hocam pm den cv iletebilirsen smmm arkadaşlarıma göndereyim. 

Ben her şeyden önce TÜRK milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Mustafa Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Makine mühendisi arayan vardır belki şurada. Bi tane de fabrika çizeyim bu ağaçların arkasına tamamdır. 

Çok sıkılıyom
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    GoneInsane bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

Staj harici deneyimi yok

Uyumlu biridir

Hocam pm den cv iletebilirsen smmm arkadaşlarıma göndereyim. 

Sagol hocam Allah is arayanlarin yardimcisi olsun cok zor bu devirde dayiniz yoksa

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

Bulunduğun ilin SMMM odaları ve irtibat bürolarında CV bırakabilir ordakileri ikna edebilirse is illaki bulur ama ilk basta fazla para brklemesin ve mesleği birinin öğretmesini beklerse çok bekler yeri geldiğinde berber çırağı gibi üstadın eline bakicak ve araştırmacı olucak bi müddet sonra yapilan iş ayni is bikar saten

Kişisel Görüşüm bi SMMM olarak bu çamura gireceğine ticaret vs yapması yönunde olacaktır pazarlamacılık ta olabilir

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    taekwondo bunu yazdı

Bulunduğun ilin SMMM odaları ve irtibat bürolarında CV bırakabilir ordakileri ikna edebilirse is illaki bulur ama ilk basta fazla para brklemesin ve mesleği birinin öğretmesini beklerse çok bekler yeri geldiğinde berber çırağı gibi üstadın eline bakicak ve araştırmacı olucak bi müddet sonra yapilan iş ayni is bikar saten

Kişisel Görüşüm bi SMMM olarak bu çamura gireceğine ticaret vs yapması yönunde olacaktır pazarlamacılık ta olabilir

Kesinlikle katılıyorum. Bu meslek yapılmaz. Ömür törpüsü

le le le sakine
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    umit bunu yazdı
    taekwondo bunu yazdı

Kesinlikle katılıyorum. Bu meslek yapılmaz. Ömür törpüsü

Kim isinden cok memnub ki ne is yapilirsa yapilsin herkes soyleniyor

Toplam Hit: 964 Toplam Mesaj: 8
muhasebe is araniyor