Kardesime İs Ariyoruz (Muhasebe)
-
Onlisansdan yeni mezun oldu aof ile 4 yiliga tamamlayip mali musavirlik icin devam etmek istiyor ortalama 6 yilkadar askerlik sorunu yok sonrasindadasartlar uyarsa parali yapmak istiyor
Ismek den office ve fotografcilik sertifikalari var
Staj harici deneyimi yok
Uyumlu biridir
Mezun oldu artik baya bosta oldugu icin bunaldi iyiden iyiye
Istanbul kartal da ikamet ve erkek (muhasebeyw bayan aradiklarindan belirtmek istedim)
Goren duyan buro isleten yardimci olabilecekler yazarsaniz sevinirim
-
Görüntülenme ve cevap sayısına bakarak anlıyoruz ki Muhasebeye talep çok büyük. Dev büyük :)
Güldüğüme bakma ustam bende şu an staj dosyası açtırmakla uğraşıyorum
-
sunyy2003 bunu yazdı
Onlisansdan yeni mezun oldu aof ile 4 yiliga tamamlayip mali musavirlik icin devam etmek istiyor ortalama 6 yilkadar askerlik sorunu yok sonrasindadasartlar uyarsa parali yapmak istiyor
Staj harici deneyimi yok
Uyumlu biridir
Istanbul kartal da ikamet ve erkek (muhasebeyw bayan aradiklarindan belirtmek istedim)
Hocam pm den cv iletebilirsen smmm arkadaşlarıma göndereyim.
-
Makine mühendisi arayan vardır belki şurada. Bi tane de fabrika çizeyim bu ağaçların arkasına tamamdır.

-
GoneInsane bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
Staj harici deneyimi yok
Uyumlu biridir
Hocam pm den cv iletebilirsen smmm arkadaşlarıma göndereyim.
Sagol hocam Allah is arayanlarin yardimcisi olsun cok zor bu devirde dayiniz yoksa
-
Bulunduğun ilin SMMM odaları ve irtibat bürolarında CV bırakabilir ordakileri ikna edebilirse is illaki bulur ama ilk basta fazla para brklemesin ve mesleği birinin öğretmesini beklerse çok bekler yeri geldiğinde berber çırağı gibi üstadın eline bakicak ve araştırmacı olucak bi müddet sonra yapilan iş ayni is bikar saten
Kişisel Görüşüm bi SMMM olarak bu çamura gireceğine ticaret vs yapması yönunde olacaktır pazarlamacılık ta olabilir
-
taekwondo bunu yazdı
Bulunduğun ilin SMMM odaları ve irtibat bürolarında CV bırakabilir ordakileri ikna edebilirse is illaki bulur ama ilk basta fazla para brklemesin ve mesleği birinin öğretmesini beklerse çok bekler yeri geldiğinde berber çırağı gibi üstadın eline bakicak ve araştırmacı olucak bi müddet sonra yapilan iş ayni is bikar saten
Kişisel Görüşüm bi SMMM olarak bu çamura gireceğine ticaret vs yapması yönunde olacaktır pazarlamacılık ta olabilir
Kesinlikle katılıyorum. Bu meslek yapılmaz. Ömür törpüsü
-
umit bunu yazdıtaekwondo bunu yazdı
Kesinlikle katılıyorum. Bu meslek yapılmaz. Ömür törpüsü
Kim isinden cok memnub ki ne is yapilirsa yapilsin herkes soyleniyor