folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Kardesler Expoler Kafayı Yedi Yardım

Kardesler Expoler Kafayı Yedi Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek
    ya kardsler simdi internet expolerde girıom nererye girsem safya görüntelemıyo diyor  sonra mozillayala deniyiom site bualnamıo diıo napabilrim lütfen bi yardım edin edende edmeyende alalh razı olsun

medebiyet acmaksa bütün bedeni ozzman hayvanlar bizden daha medeni ANTİTAHRİBAT
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    virüs ve spy taraması yaptır. internetini engelleyen bişi vardır. en garanti yolu format at ;)

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    kaspersky antivirüs programını yükle,  sonra spyware doctoru yükle, bunlarla tarattırıp temizle ;)

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    internet bağlantının var olduğuna emin misin? Hemen suçu explorer a atma. Bence önce bağlantının var olup olmadığını kontrol ettir.Ie de öyle bi sorun olmaz ki aynısı mozillada var.Demek oluyor ki senin bilgisayarında bi sorun var. Bilgisayarda virus olduğu zaman internet açılmıyor bazen.Başıma geldi daha önce ama sen önce bağlantılarını kontrol et!

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek
    ya yok baglantılar tam dogru simdi anlamdım www.konseyim.com www.tahribat.com  gibi bi kac siteyei girmesi fakat  baska inndir.com sonra diger basak sitelre girmemsı girmesse hepsine girmez ama bazıalrınıa giriıo bazılarıana girmıo

medebiyet acmaksa bütün bedeni ozzman hayvanlar bizden daha medeni ANTİTAHRİBAT
Toplam Hit: 934 Toplam Mesaj: 5