Kardeşlerim..
-
Sevgili kardeşlerim b unları içimden geldiği için yazıyorum. Bizler reelden çok sanal ortamda vakit geçiren kişileriz bir çoğumuz için teknoloji hayatımızın bir parçası ama sanalda olsa birilerinin sizin yardımınıza geleceğini bilmek güzel Sıkıntımız olunca derdimiz olunca kız arkadaşımızla veya ailemizle sorunumuz olunca birbirimize açılmıyormuyuz? Buradan bu siteye yeni gelen arkadaşlarımıza seslenmek istiyorum onların kanları kaynıyor hack veya başka şeyleri öğrenmek için geliyorlar ama onlarda zamanla anlayacak tahribatın sıkı doslukların kurulduğu bir yer olduğunu bizde geçmedikmi o yollardan. Başımız sıkışınca bir birimize koşmuyormuyuz maddi manevi her şekilde destek veriyoruz. En mutsuz anımızda birilerinin sizi güldürmeye çalışması ve güldürmesi sizcede güzel değilmi Aramızda bazı zaman tatlıksızlıklar oluyor bunlar normal karı koca kavga ediyor bizmi kavge etmiyeceğiz Zamanında ölüm tehditleri savunduğum kişilerle şimdi çok sıkı dostum bunların hepsi geçer baki olan kardeşliktir arkadaşlıkdır. iyiki denyoyu indirmişim ve beni buraya yönlendirmiş iyiki varsınız. Herşey Tahribat için..
-
kökten devrimci radikal hack,dostluk,kardeşlik grubu
-
evet alpere kesinlikle katılıyorum :) iyiki tahribatı tanımısım hayatımın bi parcası oldu sabah erken kalkıp geliyorum kosa kosa tbt ye delisi oldum ben bu forumun imzamdanda anlarsınız galiba.Satananist sitesi dediler bana holy şeyleriymiş o satanist sadist herseymiş dediler :) daha sonra bizim siteye birisi gelip küfür etti tahribat yazdı o zaman bu siteye geldim bi dahada ayrılamadım.İkinide gelip küfür etmişler ikinede holy satanist demişler bunlar sayesinde bu sitedeyim ikinide bu sitedeyim :)