folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kardeslerim Oncelikle Kusura Bakmayın Daha Yeniyim Bana Yardım Ederseniz Sevinirim (İslam İçin)

Kardeslerim Oncelikle Kusura Bakmayın Daha Yeniyim Bana Yardım Ederseniz Sevinirim (İslam İçin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edecan
    edecan's avatar
    Erkek
    islami site kurcam domain aldım ve host da lazım bana yardım edin bedava host nerden bulabilirim yardım lütfen dnsleri yonlendirip yapmam gerek

https://mehmetede.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Tepki alma ihtimalin % yüksek..

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    admin@webteknigi.com msn ekle host satalım sana ucuza

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    edecan: yardım edin bedava host nerden bulabilirim yardım lütfen
    BuZuL: admin@webteknigi.com ekle bilader host satalım sana

bu konuşmayı verdiğim linkteki konuya not edün ehueheueh http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=28610

BuZuL olm deli maniach bişisin ne irc te ne forumda Hostcu geldiiİİİ Hanımmm... muhabbetini bıraqmadın hane satabilsen yine bişi demeyeceğim :P neyse Seni SewiyoruzZZ

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 1065 Toplam Mesaj: 4