Kargo Dukkani Açmak Sizce Mantıklımı Veya Bayilik Almak?
-
Beyler sizce 250 bin nüfüslü bir şehirde kargo şirketi açmak ne derece mantıklı ? bı ack fırmanın kargo sırkesıne baktım aras oldun ups olsun mng olsun belırlı ucretler karsılıgında bayılık verıyor.. forumları gezdım yorumları okudum cok batan adam olmuş bu işten.. aranızda hıc kargo işinde calısan veya ugrasan oldumu ? Ayrıca kendımız sıfırdan bi kargo şirketi kurmak ıstesek 2-3 kamyonetle başlasak sektörde ilerleme şansımız nedır ? olumlu olumsuz yorumlarınızı beklıyorum :).
-
aras bayilerine ödemelerini hep sallıyor söyleyim :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
Aylık belırlı mıktarda ucretmı oduyorlar bayıler ana merkeze yoska komisyon hesabımı calısıyorlar alper?
-
h2run bunu yazdı
Ayrıca kendımız sıfırdan bi kargo şirketi kurmak ıstesek 2-3 kamyonetle başlasak sektörde ilerleme şansımız nedır ?
Günümüz dünyasında bu söylediğin biraz zor artık. O eski başarı hikayeleri geride kaldı bana göre(çoğu sektör için)
-
h2run bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Aylık belırlı mıktarda ucretmı oduyorlar bayıler ana merkeze yoska komisyon hesabımı calısıyorlar alper?
vallaha aras acentelik yöntemiyle çıalışıyormuş adamdan 10 bin alacağımız var bir ay 3 bin gönderiyo bir ay hiç göndermiyo bir ay 5 bin gönderiyo diyo
yani bir sistem yokmuş arasda adam bana aklın varsa kargo işine girme demişti :D
-
Hangi siteye girsem kargo olayından uzak dur yazmı$ :D konuyu actıma pısman oldum :d ama dursun konu en azından bırısı dusunurse oda görsun ve uzak dursun bu işten.
-
hocam aras'tan para alman çok zor bi ara biz de niyetlendik araştırınca vazgeçti aras sana parayı 2-3 ayda bir para veriyor onuda zaten 4/1 yada 4/2 'lik kısmını zor alıyosun onuda genel olarak çek halinde veriyolar yani bide çek'in tarihini beklemen lazım yada komisyonla kırdırtman lazım ama diğerlerini bilmiyorum
-
kur bi aracılık sigorta :)
para var nasılsa al4 eleman 2 sahada 2 içerde dönüşümlü debelenip dursunlar :)
Siortaşirketinde bütün belgeleri alınca portföyün şuan olmadığı için büyük şirketler acentelik vermezler adı namı duyulmamışlarla başlaman lazım :)
portföyün yükselince sigorta şirketleri gelmeye başlar sizinle çalışalım al şukadar komisyon al şunu al bunu al baba yı diye :)=