folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kargo Dukkani Açmak Sizce Mantıklımı Veya Bayilik Almak?

Kargo Dukkani Açmak Sizce Mantıklımı Veya Bayilik Almak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler sizce 250 bin nüfüslü bir şehirde kargo şirketi açmak ne derece mantıklı ? bı ack fırmanın kargo sırkesıne baktım aras oldun ups olsun mng olsun belırlı ucretler karsılıgında bayılık verıyor.. forumları gezdım yorumları okudum cok batan adam olmuş bu işten.. aranızda hıc kargo işinde calısan veya ugrasan oldumu ? Ayrıca kendımız sıfırdan bi kargo şirketi kurmak ıstesek 2-3 kamyonetle başlasak sektörde ilerleme şansımız nedır ? olumlu olumsuz yorumlarınızı beklıyorum :).

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

aras bayilerine ödemelerini hep sallıyor söyleyim :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Aylık belırlı mıktarda ucretmı oduyorlar bayıler ana merkeze yoska komisyon hesabımı calısıyorlar alper?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

Ayrıca kendımız sıfırdan bi kargo şirketi kurmak ıstesek 2-3 kamyonetle başlasak sektörde ilerleme şansımız nedır ? 

Günümüz dünyasında bu söylediğin biraz zor artık. O eski başarı hikayeleri geride kaldı bana göre(çoğu sektör için)

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Aylık belırlı mıktarda ucretmı oduyorlar bayıler ana merkeze yoska komisyon hesabımı calısıyorlar alper?

vallaha aras acentelik yöntemiyle çıalışıyormuş adamdan 10 bin alacağımız var bir ay 3 bin gönderiyo bir ay hiç göndermiyo bir ay 5 bin gönderiyo diyo

yani bir sistem yokmuş arasda adam bana aklın varsa kargo işine girme demişti :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hangi siteye girsem kargo olayından uzak dur yazmı$ :D konuyu actıma pısman oldum :d ama dursun konu en azından bırısı dusunurse oda görsun ve uzak dursun bu işten.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalimcocuq
    Zalimcocuq's avatar
    Erkek

hocam aras'tan para alman çok zor bi ara biz de niyetlendik araştırınca vazgeçti aras sana parayı 2-3 ayda bir para veriyor onuda zaten 4/1 yada 4/2 'lik kısmını zor alıyosun onuda genel olarak çek halinde veriyolar yani bide çek'in tarihini beklemen lazım yada komisyonla kırdırtman lazım  ama diğerlerini bilmiyorum

http://tahribat.com/Forum-Djarum-Geldi-191190/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

kur bi aracılık sigorta :)

para var nasılsa al4 eleman 2 sahada 2 içerde dönüşümlü debelenip dursunlar :)

Siortaşirketinde bütün belgeleri alınca portföyün şuan olmadığı için büyük şirketler acentelik vermezler adı namı duyulmamışlarla başlaman lazım :)

portföyün yükselince sigorta şirketleri gelmeye başlar sizinle çalışalım al şukadar komisyon al şunu al bunu al baba yı diye :)=

Toplam Hit: 2409 Toplam Mesaj: 8