Kargo İle İlgili...
-
Müridler, diyelim ezilmeye, kırılmaya müsait ya da bozuk olması muhtemel bir kargo bekliyorsunuz. Kargo geldi ve kargoyu kontrol edeceksiniz. KArgocuların yaptığı klasik tcisim ve imza olayını durdurmak istiyorum. Kargo kontrolü alınması vb gibi konu ile alakalı bir yönetmeliki kanun, tüzük var mı? İnternetten bulamadım.
-
kargo elemanına 2 dk bekle diyorsun ben beklemem derse al bunu geri götür şubene dersin şube müdürünü arar durumu anlatırsın
benim oluyor bazı zaman bekle bakim diyorum bekliyo gerçi yiyosa beklemesin :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
:) bana kargo geliyor adam benim yerime imza atıp :) kaşe basıp teslim ediyor:) :)
-
Aress bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
:) bana kargo geliyor adam benim yerime imza atıp :) kaşe basıp teslim ediyor:) :)
bizim anlaşmalı kargolarımızda öyle oluyor hocam
-
Aress bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
hhahaha cidden iyiymiş :D
-
DJ_Alper bunu yazdı
kargo elemanına 2 dk bekle diyorsun ben beklemem derse al bunu geri götür şubene dersin şube müdürünü arar durumu anlatırsın
Öyleyse bundan sonra aynı aksiyonu alacağım ben de. Eyvallah.
-
3Dxsolid bunu yazdı
Müridler, diyelim ezilmeye, kırılmaya müsait ya da bozuk olması muhtemel bir kargo bekliyorsunuz. Kargo geldi ve kargoyu kontrol edeceksiniz. KArgocuların yaptığı klasik tcisim ve imza olayını durdurmak istiyorum. Kargo kontrolü alınması vb gibi konu ile alakalı bir yönetmeliki kanun, tüzük var mı? İnternetten bulamadım.
istanbulbılısımden sıparısım geldı aras kargo ya surattı once pakertı aldım subeden bır kontrol edeyım dedım actım baktım kutudan bır skıntı ezıklık vs yok tu tamam dedım ımzaladım darbe vs varsa kesınlıkle kabul etmeyın imza atmayın
-
Bizim buradaki aras kargo kuryeleri paketi verip gidiyorlar. İmza vs attırmıyorlar.
-
3Dxsolid bunu yazdı
bekletir açıp bakabilirsin baktın sorun yok teslim alırsın
kanun tüzük şube müdürü dahil üç kişi ile açılıp imza altına alınarak durum tespit tutanağı gibi bir rapor tutularak teslim edilebilir ya da edilmeyebilir