Kargo Ücreti
-
arkadaşlar merhaba.
türkiyeden,isveç'E gönderilecek,küçük bir hediyem var.
maksimum 5 kilo olsa,ben en az ne kadar ücret öderim,ve hangi kargo şirketini kullanmalıyım,paketin üzerine ne yazmalıyım ?
daha önce yurtdışına paket gönderen varsa,yardımcı olurlarsa sevinirim. -
hazır konu varken bende bısy sorıyım yur dısından kargo nasıl gelır yurdısından kargo almıs olan bırısı acıklarsa ıyı olur kuzucuklarımmm :W
-
yurt dışı ve 5 kilo :|
50 liradan aşağı ödemezsin
-
her hangi bir kargo sirketini arayip sorsan,daha belirgin cevap almazmisin hocam?
-
Acıkcası PTT kargodan dili yanmış biri olarak ben önermiyorum.Yurtdışından kargo alma ve gönderme konusunda 2 firmayla çalıştım.Ups ve FedEx adamlar 1 hafta diyorsa 1 haftada varıyor o kargo.An ve an nerde hangi durumda oldugunu ögrenebiliyorsun.Biraz tuzludurlar özellikle Ups ama güvendigim markalardır.Amerika için FedEx Avrupa için Ups öneririm
-
ups fiyatları nasıl hocam
-
batuhan14 bunu yazdı:
-----------------------------
ups fiyatları nasıl hocam
-----------------------------Ben finlandiya ya içinde 4 tane a4 kağıt olan bir zarf yollamak istemiştim de benden 40 avro istemişti ups. Gerisini sen düşün.
Bu durumlarda en ucuzu PTT kargo. recepient i yurtdışı olduğu için sağlam teslim ederler
-
ipne ptt benim çinden gelen kargomu getirmedi :@
aklıma geldikce sinirleniyorum :@ söliyimde eğer ptt ile gönderirseniz sizinde karnınız ağrısın :F