Kargoda Çalışan Var Mı?
-
Beyler kargo firmasında çalışan var mı? 4 lastik var bir arkadaşta, sordum 120 ile 150 arası fiyat veriyor kargo firmaları. Demem o ki burada çalışan varsa iyi kötü kurumsal müşteri kodu vs. veya farklı bir indirim durumu ile indirim yapmak söz konusu olur mu?
Yada farklı bir formülü olan varsa o da olur.
-
Ptt kargo ile yolla hocam. Onlar ağırlığa bakmıyor paketin boyutuna bakıyorlar.
-
Şehirler arası otobüsede verebilirsin,
-
Tanıdığın varsa başka anlaşmalı müşterinin cari kodunu kullanabilirler tanımıyorlarsa risk üstlenmezler
-
hocam ambarla yollasın.geç gelir ama ucuza gelir.
-
kargoda çalışmışlığım var ambar falan uğraşma 600 kmye kadar 1 gün 600 km sonrası 2 gün işini garantiye al gönderici alıcı bilgilerini ver bana yurtiçi kargodan %25 indirim kodu ayarlayabilirim sana
şubeden alsın daha ucuza gelir
rewolt84 tarafından 06/Haz/14 01:41 tarihinde düzenlenmiştir -
en temizi muavine 15-20 lira verip otobüs firması ile yollaması. 15-20 de sen taksi parası versen 100 tl kârdasın.
-
Bir nevi kargo gibi parça parça koliler alan nakliyet firmaları da var. En azından benim şehrimde var. Böyle bir firmadan hizmet alabilirsin. Uyguna gelir.
-
Hocam şöyle yapabilirsin sanalpazar üzerinden get li alışverişe koy arkadaşın alsın kredi kartı ile kesintiyi karşılarsa tabi orada yurt içi kargo indirim kuponu var onuda alıp kargo firmasına götürüyorsun kodu veriyorsun indirim sağlıyor sana.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Şehirler arası otobüsede verebilirsin,
-
Otobüs olayı pert, aktarmalı geliyorlar buraya. Saolun beyler.