folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kargoya Verilen Ürün Kaybolursa Neolur ?

Kargoya Verilen Ürün Kaybolursa Neolur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

hocalar kargoya verdiğim bi gönderi kaybolursa neolur ? ürünün bedelinimi ödüyorlar nasıl oluyor

yurtiçi kargo

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

teslim verirken içinde ne vardı diye sormuşlar mıydı ?

zaten altın vs taşımıyorlar. o yüzden gönderinin kıymetini soruyorlar ücret veriyorlar galiba.. ama tabi doğru fiyatı söyleyip söylememek sana kalmış..

edit: kendi stesinde şöyle yazıyor..

Taşınan her türlü kargo, kayıp ve hasar olması durumunda Yurtiçi Kargo güvencesi ile tazmin edilmektedir. Kendi hatalarımızdan kaynaklanan zararlarla ilgili tazminatları karşılayacağımız konusunda tam güvence veriyoruz.

ama tabi sigorta yaptırdığın ürünler içinmi geçerli bilemem.

yunusdogan tarafından 02/Kas/13 10:26 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

teslim verirken içinde ne vardı diye sormuşlar mıydı ?

zaten altın vs taşımıyorlar. o yüzden gönderinin kıymetini soruyorlar ücret veriyorlar galiba.. ama tabi doğru fiyatı söyleyip söylememek sana kalmış..

sordular hocam cep telefonu olduğunu belirttim

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek
    ceptelefonunda sigorta yapmiyolar. zaten sana bir belge imzalatmislardır. ben servise gönderirken telefonu boyle olmuştu. yani yolda adam dusurse kirsa sorumluluk almiyorlar. dargut tarafından 02/Kas/13 10:34 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Benim saatimi yapmistilar sigorta. 

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

kırma düşürme tamam fakat burada kargo kayıp.. bu durum farklı ücreti alırsın diye düşünüyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı

hocalar kargoya verdiğim bi gönderi kaybolursa neolur ? ürünün bedelinimi ödüyorlar nasıl oluyor

yurtiçi kargo

kaybolan parcanin/malin yenisini senin icin temin edemezse , degerini oder. 

daha once uzak mesafeye 2.el motorsiklet gonderdim. arabali vapurda istikametlere gore kamyon degisimi mi yapmislar ne yapmislarsa , indirip tekrar yuklemisler o arada motorsikletin sagindan koca bir parca sokup , calmislar. (kendi bi taraflarinami takacaklar, satacaklarmi artik..) iskeletor gibi cikti geldi motor gonderdigim yere.

kargoya teslim etmeden onceki fotolarini , teslim aldiktan sonraki fotolarini cektim verdim kargoya. 14 gun icinde bulacaz , bulamazsak yaptiracaz dediler.. giden parcayi bulamadilar , yedek parcasida yok bulamadilar. sigortada yazan kadar para odemesi yaptilar.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

arkadaşa telefon yollamıştım ben de, ekstra bir kağıt imzalatmışlardı, hatırladığım kadarıyla kapsam içinde değil.. güzel paket yaptır kırılmasını falan engelle.. eğer kendi kutusu yoksa, köpükler arasına koy telefonu bir de üstüne yazdırabiliyorsan kırılacak ibaresini eklettir, çünkü kargocular fırlatıyorlar eşyaları yükleme yaparken ya da boşaltırken

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

ben de çinden bi kargomu bekliyorum. 1 ay oldu daha buranın gümrüğüne bile gelmedi. ya adam benle kafa buluyor ya da kayboldu.

Toplam Hit: 2456 Toplam Mesaj: 9