Karı Milleti
-
Evet beyler, şimdi söyleyeceklerim ağır kaçabilir, lakin hem kendi tecrübelerim, hem de çevremdekilerin tecrübeleri ile sabittir, hayal ürünü değildir. Bakın gençler, karı milletinin üstüne çok düşüyorsunuz, ilişkilere duygusal yaklaşıyorsunuz biliyorum, aslansınız, erkek adamız biz normaldir. Ancak şunu bilinki karı milleti duygudan falan anlamaz, bir erkeğinki kadar derin hisler beslemez, besleyemez ya. Karı milletinde ne beyin ne de kalp vardır. Sizin kalbinizin ne kadar büyük olduğunu da kavrayamazlar, kavrayabildikleri tek büyüklük dalganızın büyüklüğüdür. Zaten o yüzden karı milleti, zekaya falan değil, dalgaya gelir. Açın bakın deneyin ya, hak vereceksiniz bu kardeşinize. Şimdi ben pek çok bünyeyi intihara sürükleyebilecek olaylar yaşadım, lakin gerizekalı olmadığımdan böyle sebeplerden dolayı intihara kalkışmadım. Düzenli olarak senede bir kez falan, bir karıyla normal, uzun soluklu bir ilişki kurmaya çalışırım. Bu karı milletinde bir gelişme var mı diye bakmak için. Yıl 2011 olduğundan, bu seneki vakti de gelmişti. Neyse hikayeyi anlatmayacağım ak onun da özeli şimdi(bak bu da karılarla olmayan bir basirettir), zaten bahsi geçen hatun da Uganda'da Zimbabwe'de falan yaşıyor o yüzden alınmasın kimse. Ana konu şu ki, karı milleti hala aynı gençler, bir adım ilerlememişler. Ondan sonra sen niye kadınları bu kadar eziyorsun, neden kullanıp atıyorsun, seksten başka bir şey düşünmüyor musun gibi sorular soruyorlar. Ben düşünüyorum da, siz düşünemiyorsunuzki bre kukunun etrafındaki et parçaları. Lan 2012 geliyor hepimiz ölücez bir gram ilerlemediniz amk. Şimdi diyeceksinizki genelleme yapma, ya deneyin kardeşlerim deneyin valla. Bu karı milleti kadar basiretsiz, duygusuz, vicdansız başka yaratık mı var dünyada? Neyse bu seneki deneyi de atlattığımıza göre, ben yine apış arası aşklarına yelken açıyorum, size de tavsiyem dediklerim kafanızın bir tarafında yer etsin.
-
Kısmen doğru olabilir ama genellemek yanlış olur o karı milleti dediğin kişilerde anan bacında var onlardamı sadece dalga düşünüyor ?
Bu açıdan bak birde olaya.
Erkekler de bir kuku için yapmadıkalrı kalıyor zeki insan bunu yapar mı ? Yapmaz basar 300 lirayı cillop gibi Rus hatunu götürür. -
çok takmıycan. ihtiyacını alıp önüne bakacan. pek kafaları basmıyor açıkcası.
-
Kruis bunu yazdı:
-----------------------------Kısmen doğru olabilir ama genellemek yanlış olur o karı milleti dediğin kişilerde anan bacında var onlardamı sadece dalga düşünüyor ?
Bu açıdan bak birde olaya.
Erkekler de bir kuku için yapmadıkalrı kalıyor zeki insan bunu yapar mı ? Yapmaz basar 300 lirayı cillop gibi Rus hatunu götürür.
-----------------------------
Hoca ben annem donemini bilemem, ben kendime yakin jenerasyonlardan bahsediyorum. Gerci eski jenerasyonlar bugunkuler kadar sike duskun degillerse bile zeka ve duygusallik olarak onlar da ayni. Ayriyetten o dedigini zeki degil, parasi olan adam yapar. Param olunca da yapiyorum sahsen, acik acik da soylerim. Kukulari olmasa kari milleti bugun bile kole olarak yasiyordu olurdu bence.