Karınca I

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

Karınca gibi sade olsun istedim hayat
    Ya denklem ya çözümsüzlük vardı

Kaderimde sen ol istedim
    Felek hep bildiğini okudu

Yarını görmeyi dilemedim
    Ya pişmansan? gidemedim..

ana bacı karstrmadan sövebilrsiniz

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

imam osurursa cemaat sicar.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

hocam çok güzel, çok beğendim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Burdan Ebeveynler Kültür ve Dayanışma Derneğine sesleniyorum;

Yıllardır çalışkanlıklarıyla bizlere övüp durduğunuz ve bu özelliklerini örnek almamızı amaçladığınız karıncaları "karınca kararınca"benzetmesi yaparak küçümsemenizi esefle kınıyorum bir,ikincisi karınca kararınca derken bu bir küçümseme mi yoksa kaldığınız yerden,karıncaların yetişkinler için bir versiyonu olan "kamuoyu nezdinde karıncaları yüceltme"ye devam niteliğinde bir proje mi olduğunu bilmek istiyorum.

Ayrıca babannem yaşına geldiniz artık bu aşırı korumacılıktan ve herşeyin en iyisini biz biliriz edalarınızdan vazgeçiniz yoksa Genç İşsiz Adamlar Derneği olarak sizleri huzur evine, hayattan beklentilerini alamamış bakıcılar topluluğunun sinir ve hırs alımını temin amaçlı pasif görevlerinize getirme yetkimizin olduğunu hatırlatır esenlikler dilerim.

Karınca I'den anladığım kadarıyla korkarim ki devamıda gelicek.Yanlışlama olarak girenler için boş çıkmasınlar diye orayada bişeyler ayarlıcam ben panik yok,sakinnn sakinnn her şey kontrol altında (Y)

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 794 Toplam Mesaj: 4