folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Karınca Ve Küstah Ağustos Böceği... (:

Karınca Ve Küstah Ağustos Böceği... (:

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Emektar karınca kan ter içinde henüz çitlenmemiş çekirdeği şatodan bozma yuvasına götüre dursun, bizim ağustos böceği her zamanki gibi sazını tıngırdatıyordu. Karınca bu cır cırları duyunca daha da çok sinirleniryordu.  Çekirdeği yuvasına taşıdıktan sonra soğuk bir bardak su içti ve elini olağan gücüyle masaya vurarak;

"Yahu hanım bu odun kafalı anlamıyor! kışın yine aç kalıp, çoluk çocuğu yığacak başımıza"

Hanım karınca;

"Sinirlenme bey olsun, biz kışın veririz ağzının payını merak etme sen"

Karınca;

"Her kış böyle oluyor, geçen sene de babası gelmişti bu hıyarın. yine çoluk çocuğuna acıyıp da bişeyler yaptık kışın"

"Kaç kere gidip konuştım man kafayla ama anlamıyor ki. Yoo ben daha fazla sabredemem. kışı mışı bekleyemem gidip vereceğim ağzının payını!"

Karınca: Birader az bakarmısın?

Ağustos Böceği: Ne vardı?

Karınca: Ohh maşallah keyfin yerinde ama kışın görürüm ben seni. Yine kapımda köpek gibi yalvaracaksın. Ama artık yook öyle beleşçilik bu kış da kapıma gelirsen kovarım kapıdan haberin olsun!

Ağustos Böceği: Offf hep aynı hikaye. Yav ne acayip milletsiniz siz böyle. Bıkmadınızmı her yıl aynı hikayeyi uydurmaktan?  yok efenim kışın aç kalırmışız da, yok kapınıza gelip yalvarırmışız da......

Söylesene sen bana binlerce yıldır kim gelmiş senin kapına? ispatın  var mı?

Karınca: Bana gelmemiş ama dedemin dedesinin dedesine gelmiş.

Ağustos Böceği: Ohooo iyi uyutmuş deden seni. Ya bi kere akıl var mantık var benim adım ne?

Karınca: Ağustos böceğiiiii

Ağustos Böceği: Ne böceği?

Karınca: Ağustos.

Ağustos Böceği: Bak kendi ağzınla söyledin. ben 17 yıl toprak altında bir lavra olarak yaşarım ve bir ağustos günü dünyaya gelrim. ve bir ağustos günü de ölürüm. bir aylık ömrümü neden çalışarak ziyan edeyim ki? hem sana kışın yalvaracağımı kim söyledi. Git işine allah aşkına ya adamı imandan çıkarma!

Hem benim çaldığım da saz değil ayrıca.

Manitaya sinyal gönderiyorum... hadi yaylan...  

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    mouahhaha :) karınca döt olmuş feci
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ZUHAHAHAHA PUHAHAHAHA MUHAHAHAHA EHUEHUEHUE   çokiiidi ya helal olsun ağustos (böceğine) :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    obbbbbaaaaa...!!!

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4got10
    4got10's avatar
    Erkek
    sadece tebrikler diyorum :D ve eklioyrum iouaehuiohaiuahiiaheiheiuoaheiah 
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ağustos böceğinin delikanlısı böyle olur işte :))

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    taşaklı böcekmiş yaff.. Ağustos böceği... Helal olsun böcüğe...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caos13tr
    caos13tr's avatar
    Erkek
    Bunu bi de şu versiyonu var :: Kışın karıncanın kapısı çalınır.karınca açar ve amustos böcüünü görür.derki yok koçum ekmek falan yazın çalışıp stok yapsaydın hanzo. amustos döner ve arkada duran limuzini gösterir.yok be karınca abi der.bişey istemiyorum.ihtiyacım da yok zaten.yazın sen çalışırken ben çalıp söylüyodumya ,bi prodüktör beni gördü albüm yaptı.konser monser paranın a.q dum der.kışı geçirmek için miamiye gidiyorum bişey istiyomusun diye ugradım der..

Ekmek Aslanın Ağzındaysa , Sular Benim Kalbimde...
Toplam Hit: 2064 Toplam Mesaj: 8