Karıncalı Ekran Problemi
-
arkadaşlar bilgisayarımı açtıktan sonra windows yükleniyor yazısı geçtikten sonra şifre yazma ekranına geldiği zaman ekran siyah oluyor ve böle çizgi çizgi şeklinde cızırtılı görüntü oluyor ve orda kalıyor.problem neyden kaynaklanıyo olabilr ? ne yapmam gerekir ?
-
ekran kartı driverlarını tekrar yüklemeyi dene. yine aynı sorunu yapıyosa yüksek bi ihtimal ekran kartın arızalı hocam.
-
peki hocam teşekkürler.bilgisayarı tamiremi vereyim yoksa direk yeni ekran kartımı alayım ?
-
hocam etrafından arkadaşlarından falan kendi anakartına uyumlu (ki bunda sorun yaşamazsın sanırım) bi ekran kartı bul ve kendi pc ne tak bu şekilde sorunun ekran kartından olduğunu anlamış olursun. bulamazsan bi pc ciye götür orada aynı işlemi yaptır.
-
ekran kartında sorun vardır markası ne bide anakartın
-
Önce onboard ekran kartını dene.
Onda da aynı sorun oluşuyor ise, başka bir kablo ile deneyebilirsin, ama çok sanmıyorumki kablo ile ilgili bir sorun olsun.
Sorunun ekranın ile ilgili de olabilir tabiiki, ilk defa welcome screen de tam çözünürlüğe geçiyor, ekranın ile ilgili bir sorun olması da muhtemel.
Bir de welcome screen'in DLL lerin ve diğer programların yüklenme kısmı olduğunu da düşünürsek, bir malware de buna sebep olmuş olabilir.
-
elektrik voltajı düşüktür. fiş gevşemiştir. SEDAŞ ı ara :) (sakarya elektrik dağıtım a.ş. ) :))
-
aynısı bendede vardı kasadan uzaklaştırdım düzeldi kasaya yaklaşınca yine dalgalanıyo
-
senin anlattığın tarzda bir problemi softice yüklediğimde yaşamıştım. ne alaka diyeceksin ekran kartının driverinin bir dllsini değiştirmişti yüklerken. bu tarzda boot ekranın itibaren çalışan bir program yüklemiş olabilirsin. yada ekran kartının rami şişme yapmıştır.
Toplam Hit: 2297 Toplam Mesaj: 9