folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Kariyer.Net , Elemanonline , Secretcv Gibi Sitelerin Scripti Elinde Olan ?

Kariyer.Net , Elemanonline , Secretcv Gibi Sitelerin Scripti Elinde Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek

selam arkadaşlar

Bana kariyer.net , elemanonline , secretcv gibi sitelerin scriptleri benzer yada bu sitelerin scriptleri lazım..Yardımcı olursanız sevinirim..

asıl iş olan cw ekleme ekranı bile olabilir.başlangıç ekranını hazırlayabilsem gerisini getirebileceğimi düşünüyorum ama bi türlü doğru algoritmayıda kuramadım :S

hsyn.ackgz > skype
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Algoritmada nerde takildim yardimci olalim hacim

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek

Hocam ben şuanda senin dediğin sistemden kodlamaya başladım. senin takıldığın nıkta neresi.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek

bi firma tarafından bu yazılım istendi . daha önce kariyer.net ile çalışmışlığımda var hani sistem nasıl ilerliyor fikir sahibiyim bu bana birazda olsa avantaj sağlıyor . açıkcası ne tam olarak kendımı verebildim nede kod yazmaya baslayabıldım . sımdı sıftahı yapıcam dalıcam içeri önce ufak bi ekran oluşturup db ile bağlantı vere vere oluşturucam ekranları takıldığım yerde burdan devam ederim hatta uyarsa yazan arkadaşla beraber ilerliyelim hem ikimizinde işi kolaylamış olur ?

hsyn.ackgz > skype
Toplam Hit: 1427 Toplam Mesaj: 4