Karl Marks

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    düşüncelerini tam oalrak anlatan belgesel biliyormusunuz kitabını okumadan önce belgeselini ilzelemk istedimde
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

bence kitabını okumaya üşendin. lol

ayrıca marks değil, marx.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    benim lise de donem odevimdi :) Lise 2 de TKP ye katilma sebebim. Sonra yollar aldi basini gitti...

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

marx'ın dönüşü adlı tiyatro oyunu vardı eğer istanbuldaysan taksimde hangi sahne olduğunu unuttum ama tavsiye ederim  düşüncelerini tam olarak  benimsemiyor olsamda güzel bir oyun..birde aynı oyun sabancı üniversitesi gösteri merkezinde oynanacakmış biletixten temin edebilirsin.

http://www.biletix.com/sales/sales.htm?id=KTS09

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

st_anger_turk bunu yazdı:
    -----------------------------
    benim lise de donem odevimdi :) Lise 2 de TKP ye katilma sebebim. Sonra yollar aldi basini gitti...

Hocam necidir nerdedir bu lise. Ben lisedeyken okulumda değil okumak adını ananı anında s*kmeye programlı oğretmenler, yöneticiler ve öğrenci kisvesi altında hayvandan bozma kurtçuklar vardı:) 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

st_anger_turk bunu yazdı:

wayyy izindeyiz hocam bende lise 2de tkp e katıldım hala da devam ediyorum

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    iktisat'ın iyiyse das kapital'i oku.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    Hocalar Lise ikiden universite bitirme yillarina kadar aldi bu is beni. Dunyada bir hayalet dolasiyor bu hayalet bildiginiz uzere karl marx tabikide. Butun kapitalde yazdiklari yavas yavas su anda meydana geliyor ve korkarimki aile uzerine yazdigi yazilarda da tuketimin aileyi parcalayarak artmasi baslikli yazida oldugu gibi, sira onada gelicek gibi gorunuyor. Valla ister yuhalayin ister kufur edinde bence kardes sen hic girme derim.7 yilimi aldi benim daha cozebilmis degilim.

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
Toplam Hit: 1020 Toplam Mesaj: 9