Karşı Bilgissayara İşlem Gönderme Ve Karşı Bilgisayarı Yönetme
-
Kendi formumdan bir tuşa basarak karşının cd romunu açmak kapamak ,ctrl yi kapamak gibi işlemler yapmak istiyorm ben ama bilmedigimden ,kodu oluşturamadım yani :D ... çeşitli şakalar için önemli bir konu bence .Şakalaşamak lazım !
-
vbasic ten anlamam fakat netbus kullanabilirsin hiç uğraşmak istemezsen, bu işler için güzel bi program :)
-
bencede cok guzel bir şaka
-
UssBg bunu yazdı:
-----------------------------
Kendi formumdan bir tuşa basarak karşının cd romunu açmak kapamak ,ctrl yi kapamak gibi işlemler yapmak istiyorm ben ama bilmedigimden ,kodu oluşturamadım yani :D ... çeşitli şakalar için önemli bir konu bence .Şakalaşamak lazım !
-----------------------------www.google.com --->
Trojan france
Oradan da sources kısmından git VB de yazılmıs bı trojan ın source unu ındır... Editle kurtul : )
BKZ: buzulla sohbet etmıs musket'in hali :P
-
Hemşerilerim(Türkiye'den) ; bana kod lazım kod data arrival bölümüne ne yaparsam karşı tarafa yollarım işlemimi ???
-
UssBg Winsock kullaniyorsun bildigim kadariyla :).
--Clientte --
Winsock1.Senddata "adim ali" ' bu sekilde client programindaki butona basildiginda data yollanacak servera
--Serverda--
serverin data arrival olayina yani datanin alinip islendigi eventada
dim veri as string
winsock1.getddata veri 'gelen datalar veri degiskeninde depolanacak
if veri="adim ali" then 'adim ali stringi data olarak gelmisse su su islemi yap
ad=ali
end if
umarim anlatabilmisimdir.
vbturk,vbasicmaster gibi turkce , planet-source-code com gibi ing sitelerden yararlanabilirsin , ayni zamanda google de isini gorur hade kolay gelsin.