Karşı Siteden Çektiğim Bot Sürekli Değer Değiştiriyor
-
karşı siteden dizileri çektircek bir bot yazdıracağım fakat dizileri çektiğim sitede eklediğim dizilerin embedleri sürekli değişiyor ve benim videoları açmıyor örneği şöyle vereyim botla diziyi çektim embed kodun sonu 012 olsun benim siteye ekledim sitede video yayınlanıyor.
bir süre sonra video patlıyor bir bakıyorum o siteye embed sonu 036 olmuş mesela sonra tekrar bota girip güncelleme yapıyorum öyle ekleniyor. her ekleyişte belli sürelerle ekledikten sonra embed değişiyor ve benim sitemde video bozuk oluyor.
benim istediğim çektiğim bot sürekli bunu güncelleyebilir mi ? yani canlı link olarak o güncellendiğinde benim site de güncel kalıcak adam değiştiğinde benim sitede ekli olan videodada değişcek .. bilgili bir kaç kişiye sordum botu yazdırdığın kişinin öyle yapması lazım zaten dedi yani botun kendini canlı linkleri güncellemesi gerekir dedi doğrumudur ?
saygılar
-
botu yaptırdığın kişinin öle yapması lazım değil. sen öle diyecektin yaptırırken oda öle yapacaktı 2 si farklı şeyler gerektiyiro çünkü.
öncelikle ya kulanıcı sayfaya girdiği anda kontrol edip çekecek yenilenmişse değiştrecek şekilde yada iframe şeklinde hiç ellemeden o kendi değişcek şekilde yapabilirsin.
zaten ilk dediğim senin dediğinle aynı şey.
bot işi malesef böyle. zaten hazıra konuyoruz bide böle söyleniyoruz :) bende aynı şekildeyim. çektiğim site sürekli kaynak kodunda oynuyor. sürekli söyleniyorum :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------botu yaptırdığın kişinin öle yapması lazım değil. sen öle diyecektin yaptırırken oda öle yapacaktı 2 si farklı şeyler gerektiyiro çünkü.
öncelikle ya kulanıcı sayfaya girdiği anda kontrol edip çekecek yenilenmişse değiştrecek şekilde yada iframe şeklinde hiç ellemeden o kendi değişcek şekilde yapabilirsin.
zaten ilk dediğim senin dediğinle aynı şey.
bot işi malesef böyle. zaten hazıra konuyoruz bide böle söyleniyoruz :) bende aynı şekildeyim. çektiğim site sürekli kaynak kodunda oynuyor. sürekli söyleniyorum :)
-----------------------------haklısın hocam anladım :) ben bilmediğim için söyleyemedim bişey tabi sonradan öğrendim bunun yapılıp yapılamaycağını merak ediyordum öğrenmiş oldum teşekkür ederim tekrardan.