Karşı Tarafın İpsini Bulma
-
Selam müridler, facebook'ta bir mesajdan veya karşı tarafın gönderisi veya profilinde vs. ip numarasını bulmak mümkün müdür? netstat -t olayları gibi msn de söküyordu galiba eskiden :) Bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum. iyi forumlar
-
değil
-
ip ile napacaksin? Merak ettim sadece.
-
baya mağdur olduğum hayati önem arz eden bi mesele var biraderim, civarı bile olsa bi yer tespiti yapabilirsem biraz olsun işime yarayabilir. ciddi bi konudur yani.
-
ip den yer tesbiti nasıl yapacaksın ?
-
skype adresi varsa ip alırsın .. facebook chattede 443 numaralı porttan yada sesli çağrıyı kabul ederse alırsın. Sniffing yapman lazım
-
cevaplar için teşekkür ederim de,
bi laf var arkadaşlar, bi g.t .ikmeye gittik, yemediğimiz y..k kalmadı diye.
bir soru sorduk neden muhalif oluyorsunuz
-
haybeci bunu yazdı
Silinen mesaj yoksa bi mürid n'apcan demiş diğeride ip'den yeri nasıl bulacan diye sormuş. Aslında olması gerekeden çok daha az soru var, balta bile yok.
Aklıma gelen en basit yol: Mesajlaşmaya devam ediyorsan erişim loglarını tuttuğun yerden link atarsın, açarsa ipsi bulunabilir.
-
haybeci bunu yazdı
Ip verdim diyelim bulabilecek misin yer ? Ipden yer bulacak sistemin varsa zaten ip kendin bulursun. Muhaliflik degil benim sorum meraktandi. Yok yani öyle bi dünya.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıhaybeci bunu yazdı
Ip verdim diyelim bulabilecek misin yer ? Ipden yer bulacak sistemin varsa zaten ip kendin bulursun. Muhaliflik degil benim sorum meraktandi. Yok yani öyle bi dünya.
resmi kanallardan deneyeceğim hocam. çok gerginim alınan, gücenen olduysa affola.
-
mailini biliyor musun hocam karşı tarafın?