Karşılıklı Sevgi Ama Çaresizlik
-
Ya hocam ben bırını sevıyom okuldan ama 9.sınıfta onunla ck ıyı arkadastk o sırada cktıgım cocuktan bahsedıydum ona herseyımı anlatıyodum benı dınlıydu anlıydu.ondan hoslanydum ama benı sadece dostu olarak grdgnu dusunydm.meger acılamıyomus bana.ben bu seneye kadar eskı arkadsımla cıkıyodum nyse ıste suan 11.sınıftym ve bırbırımıze acıldık ama ona bı yalan solemstm eskı cıktgım cocukla ılgılı ve buda ona cok koydu.sende bole yapıyosan kım yapmasın artık bıse ıstemıyom dedı. bana cok guvenıyodu.ama artık evlenmeyı dusunmedıgını soluyo ve fıkrını degıstrmyrum ve gercekten cok duzgun bırı o.hatta bazı ruyalarda gormus ve aynen de cıktı.ben onunla olmak ıstyrum o da benımle ama eskılerı hatrlıyo hep ben napcam bılmıyrum ama benı cok sevıyo hatta benım onu sevdgımden de cok...guvenıyda ne yapmalıyım?bana bı yardım hojalar
-
o işten hayır gelmez akısına bırak cıksanız birlikte olsanızda ayrılırsınız genclik hisleriyle olan bişi var belliki aranızdaki garip bagı aşk sanıyor olabilirsiniz şimdi ne desem boş gelicek olsa da uzerinde cok dusunmemeye bak derim =)
emin ol ilerde cok daha iyi cok daha mukemmeli olur cok daha buyuk acılar da cekersin =)
-
hay a.q bende 11. sınıftayım kızın biri bana aşık olmuş hiç iplemiom bile msj atıp duruo delleniom
küçük geli çömez gelio sen nası aşık oldun :S ??