Kart Okuyucu Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snipererdem
    snipererdem's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bende bir tane fotoğraf makinası var ama usb kablosu yok. Karttan okuma yapmak istiyorum. Kart okuyucularının fiyatları ve özellikleri hakkında bilgisi olan bir arkadaş bilgilerini benimle paylaşırsa sevinirim.SD kart okuyucu alsam yeterlimidir?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    fotoğraf makinanın kartına bağlı sd kart okuyucular piyasada 5-10 ytl arasında satılıyor. ama büyük ihtimalle senin makinanın kartı biraz daha büyüktür. genellikle o kartlar farklı oluyor. onun için farklı kart okuyucular var çok amaçlı hem sd kartları okuyor hemde daha büyük olan kartları piyasada fiyatları ortalama 15 ytl civarlarında olması lazım

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    şu kasanın içinde takılanlardan aldım nevermore 'a (parası yoktu garibim) 9 ytl gibi bi fiyattı ama senn hanga kart için alacağını bilmiyorum bu normal küçük hafıza kartları için

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

arkadaşım ilk önce kartın ne kart olduğunu anlamamız lazım. sd olduğuna eminmisin ? kartın üstünde ne yazıyo bi bak yaz, yada bi foto cek koy buraya bakalım istiyosan belki anlarız...

bide şunu sorayım makina hangi marka? aslında marka deilde usb kablo girisi nasıl? cunku genel bide kablo var usb ile bu aletler arasında, şu bir ucu usb girişinden biraz daha küçük ince olanlar... eger giriş öyleyse o kablolardan bulman zor olmaz,pahalıda olduğunu sanmam. ben tek kabloyu 2 farklı makina ve psp de kullanmıştım. istanbulda yol yürürken yerde bulduğum o tarz bi kabloyla...

edit: ahanda resim...
    (sonradan editlerken buldugum hata1: şu bir ucu usbden biraz küçük ince demişim, biraz :P, aşadaki resime bakınca pek biraz gelmedi)
    (sonradan editlerken buldugum hata2: yolda yürürken havadan kablo bulma ihtimali hesaplanıyor... (ne bileyim apartmandan düşebilir,planorden atılır))

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snipererdem
    snipererdem's avatar
    Erkek

USB kablo giriş yeri aynı olmassa bir tane USB kablo alırım.Hafıza Kartının üzerinde 1GB SD kart yazıyor.

Verdiğiniz bilgiler içiçn teşekkür ederim...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

SilenC3 bunu yazdı:
    -----------------------------
    şu kasanın içinde takılanlardan aldım nevermore 'a (parası yoktu garibim) 9 ytl gibi bi fiyattı ama senn hanga kart için alacağını bilmiyorum bu normal küçük hafıza kartları için
    -----------------------------

bu ipneye 15 tl verdim. dediki bana okuyucu 9 tl 1 tl yede su aldım :| bana fakir dien adam 50 krş amada çökmş faturaya baktım  8,5 ytl :| bilseydim paraya bu kadar muhtaç olduunu veriridim bi 50 krş daha :|

bende ki http://urun.gittigidiyor.com/S-LINK-PH-1901C-USB-25-IN1-3-5-INT-CRD_W0QQidZZ6568534 bu sakın silence ipnasına al diye verme çöker :|

www.yesilgrow.com - Growshop
Toplam Hit: 1307 Toplam Mesaj: 6