Kart Okuyucu Sorunu :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu kart okuyucu sorununu araştırdım sanırsam hemen hemen herkes kart okuyucularla bu sorunu yaşıyor sorunuma gelelim

kart okuyucuyu aldım içine hafıza kartımı taktım daha sonra kart okuyucuda pc ye taktım hafıza kartımın için girdim yaklaşım 10 saniye sonra kaynak dogrunlanmıyor hatası verdi çünkü kart okuycuyu görmüyodu pc aynı kart okuyucuda farklı bi hafıza kartı denedim gene aynısını yaptı daha sonra farklı kart okucuyla farkı pc de denedim gene aynısını yaptı farklı telefonunkiyle denedim gene aynınısı yaptı 5-10 saniye dayanabilirse dosya atıyorum 1 dosyayı atana kadar defalarca tak cıkar yapıyorum canım cıkıyor hafıza kartından ise pc ye hiç bişey atmıyo bu sorunun nedenini bilen mürid varmı

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    yukarı (:

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    aslında kart okuyucularının pek özelliği yoktur.. (usb den bahsetmiyorsan) diğerleri sadece iletim noktalarını ileri taşıyor o kdar.. basit birşey, belki o iletim noktalarında sorun vardır.. adi şeyler kullanıyorsan sorun ondan olabilir. Keza aynı şekilde hafıza kartları da adi olabilr.  Mesela suriyeden 1 gb lik hafıza kartlarının 1-2 tl ye geldiğini buralarda 10 küsür tl ye satıldığını biliyorum.. Suriyeye de çin den geliyor.. Sınır ticareti var, belki elindeki kartlar da öyledir..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------
    aslında kart okuyucularının pek özelliği yoktur.. (usb den bahsetmiyorsan) diğerleri sadece iletim noktalarını ileri taşıyor o kdar.. basit birşey, belki o iletim noktalarında sorun vardır.. adi şeyler kullanıyorsan sorun ondan olabilir. Keza aynı şekilde hafıza kartları da adi olabilr.  Mesela suriyeden 1 gb lik hafıza kartlarının 1-2 tl ye geldiğini buralarda 10 küsür tl ye satıldığını biliyorum.. Suriyeye de çin den geliyor.. Sınır ticareti var, belki elindeki kartlar da öyledir..
    -----------------------------

cevabın için teşekkürler ama başka hafıza kartları ilede denedim başka marka aynı marka gene aynı sonuç suan bendeki hafıza kartının markası micro :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    ben de de mikro var :) zaten onlar çin malı asıl.. kingston ın da var.. Valla hocam sorunun olabileceği 3 ihtimal var. ya bilgsysarda, ya kart okuyucuda yada hafıza kartında sorun var. Üçü de bozuk olabilir.. :) üçünü farklı şekillerde denenmişsen diyebilecek başka birşey yok sanırım..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    Usb ye taktıgın yerin yanında fan var mı? warsa ondandır yoksa bile öle demesinin sebebi bilgisayar ısınmıştır ve onu usb den okuyucuya geçirmiştir bende de aynı sorun war sogutunca düzeliyor.Ama başka sorunlarda olabilir.
Toplam Hit: 1058 Toplam Mesaj: 6