Kart Okuyucu Yardım !
-
Arkadaşlar öncelikle merhaba bu gün 2 gb'lık micro sd hafıza kardımı veri transferi için için kard okuyucu ya takıcaktım ( kart okuyucu laptop'ta kendiliğinden var ) önce adaptörü taktım sonra kartı taktım fakat bakmadan taktığım için onu adaptör yerine adaptörün üstüne koymuşum ve tam girsin diye ittirdim şu anda kart okuyucu derinliklerinde onu alma şansım varmı içinde önemli veriler vardı çok önemli yardımlarınızı bekliyorum bilen arkadaşlar ö.m. yoluyla yada burdan haber verirse çok memnun olurum şimdiden teşekkür edeirm
-
beim mmc 'ininde arkadan biraz kopardım taktıktan sonra zor çıkartıyorum küpeyle veya kürdanla çıkartıyorum ucu biraz çıkıksa tırnak makası veya cımbızla al hocam
-
tut bilgisayarı çevirip salla hocam :D yani ne yapılır ki, cımbız girmez oraya, ince uçlu bişeylerle hasar vermeden çıkarmaya çalış, hiç biri yaramazsa kasanın kapağını sök bi açıklık bulursun elbet yuvayı gören
-
Bende yarın laptopu açıcam son çare gözükse cımbız falan kullanıcam ama gözükmüyor işte :(
Edit : İnce bir bıçak ve el feneri sayesinde çıkartabildim ilgi ve alakınzdan dolayı teşekkür ederim :)
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
cimbiz
-----------------------------
aynen.edit: gozukmuor mu ? naptin sen haci ? :D