Kartal Daki Emre Aydın Konserine Gelecek Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar biliyormusunuz bilmiyorum ama kartalda her yaz olan konserler başlaıştı dün akşam hatt M.F.Ö. vardı biz genelde pendik konserlerine giderdik ama nedenini bilmiyorum 2 senedir yapmıyorlar (pendiğinkiler daha güzel olurdu) konser Kartal meydanında gelecekler varsa orada paslaşırız zaten bu aralar kafam çok bozuk dağıtmaya gidiyorum :S

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

Bugün bende bu konuyu açmayı planlıyordum sen açmışsın hocam Kartal'da oturuyorum gelicek olursa buluşalım valla :D

Edit : 21.00'da çıkıyor Emre Aydın.

Allah Türktür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

kartalın neresindensin hoca bende kartalda oturuyorum gelirsen buluşuruz

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

Çavuşoğlun'dayım hocam gidelim takılırız arka taraflarda :D

Allah Türktür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

ala ala hemde çavuşoğlunda bende topselvideyim :):) çavuşoğlunun neresindesin sen :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

Kartal Lisesi'nin bir alt sokağındayım biz çok konuştuk şimdi bakalım başka gelen olurmu :D

Allah Türktür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek

Ben Atalar'dayım ama gelmeyebilirim :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

kartallı çok sitede gelceklerle buluşalım ayarlayalım ya

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

upsss

Toplam Hit: 1367 Toplam Mesaj: 9