Kartal Gözdeki Olaylar
-
Kartal Göz filminde bilgisayar bardaktaki dalga-titreşim hareketlerinden odadaki konuşmaları anlıyordu böyle bir şeyin olabilitesi nedir ?
-
-
CAgAtAy bunu yazdı
filmdeki ismi de buydu acep qerçekmi :O
-
ben inanıyrum öyle teknolojilere yaw. fena film dizi izlemekten hep bunlar
-
Rebel_Rider bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Yüksek çözünürlüklü kamera. Yüksek hızda sinyal işleme cihazları. En önemlisi görüntü işleme ve analiz yazılımları ile teorik olarak mümkün olan bir sistem. Yapılmış bile olabilir. Sonuç olarak lazer ile ses dinleme devreleri diye devreleri internette basit devreler olarak bulabilirsin. Bu sadece biraz daha iyi versiyonu.
-
bundan on sene öncesine kadar monitörün yaydığı dalgalardan ekran görüntüsü alınabildiğini yazmıştı bi haber sitesi. Teknoloji inanılmaz geliştiği için herşey mümkün dostum..
-
kralsam bunu yazdıRebel_Rider bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Yüksek çözünürlüklü kamera. Yüksek hızda sinyal işleme cihazları. En önemlisi görüntü işleme ve analiz yazılımları ile teorik olarak mümkün olan bir sistem. Yapılmış bile olabilir. Sonuç olarak lazer ile ses dinleme devreleri diye devreleri internette basit devreler olarak bulabilirsin. Bu sadece biraz daha iyi versiyonu.
tabiki bu bir film ama elin amerikalıları gerçekten de başarmış olabilirler :p
-
CEO bunu yazdı
bundan on sene öncesine kadar monitörün yaydığı dalgalardan ekran görüntüsü alınabildiğini yazmıştı bi haber sitesi. Teknoloji inanılmaz geliştiği için herşey mümkün dostum..
Askeriye içerisindeki hiç bir ekran cama dogru dönük olamaz,özellikle hava kuvvetlerinde.
Düşmaların ve istihbarat birimlerinin ellerinde öyle aletler varki akıllara zarar.
Hatta adamların elinde öyle bir alet varki,telefon kablolarına zarar vermeden sadece kablolara yaklaştırmaları bile hat üzerindeki sesi dinlemelerini saglıyor.
Ekranların cama dogru çevrilmesi konusunda belki dürbün ile falan veya daha gelişmiş bir yakınlaştırma aleti ile dışarıdan görüntünün alanıcagını düşünen arkadaşlarım için şu ayrıntıyıda yazmak istiyorum,odanın bulundugu cam kışla içerisinde herhangi bir yere dahi baksa asla ama asla pencereye dogru çevrilemez.