folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kartal Kanadına Mektup

Kartal Kanadına Mektup

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek

Sevgili müridler iki yazı yayınlandı geçtiğimiz gümlerde biri bu ülkenin tüm gazete ve dergilerinde ve çoğu televizyonunda ve bu yazıya karşı yazılan bir yazı yani cevap niteliğinde bir yazı pek az yerde yazıldı pek az kişi okudu tahribat olarak uzun yazıları okumayı sevmiyoruz biliyorum ancak bu iki yazıyı özellikle okunması siz sevgili müridlerden rica ediyorum amaç tartışma yaratmak değil sadece bu ülkede herşeyin yazılandan ve çizilenden farklı olduğunu göstermek.Bildiğiniz bazı şeyleri tekrar hatırlatmak sadece bu....

Bu yazı hemen hemen her yerde yazıldı ve çizildi......

http://www.fatalite.net/2006/07/24/yilmaz-erdogan-bu-mektup-guvercin-kanadina-yazildi/

Buda yukarıdaki yazıya cevap

http://www.sinanoglu.net/fikir_meydani/showthread.php?t=6747

Yazıyı buraya c/p yapmak istemedim (Her ne kadar adımız c /p veya forumbotuna)

"Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    sinsi dürzü. kelime oyunlarıyla biseyler yapabilecegini mi sanmıs. sanatcı kimliginin arkasına sıgınarak. benim mehmedimle serefsiz teroristleri aynı kefeye koyan bu yılmaz erdoganın su dakikadan sonra gozumde 1gr degeri yoktur. artık oda gozumde bir teroristtir. medyaya yakınıyoduk sanatcılar bile kansız cıktı anasını satayım

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek
    DkN_JaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    sinsi dürzü. kelime oyunlarıyla biseyler yapabilecegini mi sanmıs. sanatcı kimliginin arkasına sıgınarak. benim mehmedimle serefsiz teroristleri aynı kefeye koyan bu yılmaz erdoganın su dakikadan sonra gozumde 1gr degeri yoktur. artık oda gozumde bir teroristtir. medyaya yakınıyoduk sanatcılar bile kansız cıktı anasını satayım
    -----------------------------
    Olay sadece yılmaz erdoğanla kalsa iyi bir de ona bu fırsatı veren medya ve aydın dediğimiz tayfa var televizyonda ve radyolarda acılı fon müzikleriyle millete dinletiyorlar...Bunun yanında tüm gerçekleri kapayan veya farklı veren medya ve aydınlar buna dikkat etmek gerekir.

"Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek

Kanla yazılmış bir mektuptur bu. Güvercin kanadının gücü yetmez taşımaya, karabaşlı kartal olsa nafile.

bunu tek yazsa yeterdi.. kimseye yar etmeyiz bu vatanı.  Yılmaz Erdogan'ın ne oldugunu herkes biliyor.. bilmeyenlerde ögrensin iste..

ÖNCE VATAN!

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    yılmaz erdoğan şerefsizinin pkk ile türk ordusunu aynı kefeye koyduğu mektuba tam sayfa yer veren şerefsiz medya neden 2. mektupun ufacık haberini bile vermedi ? aydın doğan ve tüm medya patronları a.k sizin

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    eskiydi yav u geçen sene filan hürriyette verilmişti hatırlıyorum..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
Toplam Hit: 988 Toplam Mesaj: 6