folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kartal Lisesine Yakın Oturan Mürid Varmı ?

Kartal Lisesine Yakın Oturan Mürid Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

beyler kartal lisesine gideceğim yarın aramızda lise yakınında varmı merak ettiğim;

trenle mi daha yakın yoksa harem otobüsüyle mi daha yakın ? bi daha kartal köprüsünde inip aşağı yürümek istemiyorum:( 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krey87
    krey87's avatar
    Erkek

16b belediye otobüsü önünden geçiyor. yarın gel beraber gidelim bende gidiyorum :)

Do you mind if I smoke?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krey87
    krey87's avatar
    Erkek
    kardes maılı ekle konusalım saatler uyuyosa berber gıderız her gun gectıgım yer mail: my_krey@hotmail.com

Do you mind if I smoke?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    aynı okul aynı bölüm ama ben bi üst sınıftan işe bak ya :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 673 Toplam Mesaj: 4