Kartuş Mürekkebi :S
-
Kardeşler az evvel kartuş doldururken mürekkep geri tepti elim yüzüm üstüm başım hep mürekkep oldu.yüzümü kollarımı temizledim ama eller yaratık eli gibi kaldı a.q
hacılar tişörtüm en sevdiğim tişörtümde mürekkep sıçradı nasıl çıkartabilirim.elleri tinerle yıkadım biraz açıldı ama tişörtü kurtarmam lazım varmı bi ilacı bilen.
tırnakların içide mürekkep oldu a.q
-
Kolonya kullan.
-
alala onun yöntemleri vardı sıcak suya at çözülsün kurumasın sonra ne olyodu saç spreyi mi sıkıyoduk çıkıyodu
-
by_medcezir bunu yazdı:
-----------------------------Kardeşler az evvel kartuş doldururken mürekkep geri tepti elim yüzüm üstüm başım hep mürekkep oldu.yüzümü kollarımı temizledim ama eller yaratık eli gibi kaldı a.q
hacılar tişörtüm en sevdiğim tişörtümde mürekkep sıçradı nasıl çıkartabilirim.elleri tinerle yıkadım biraz açıldı ama tişörtü kurtarmam lazım varmı bi ilacı bilen.
tırnakların içide mürekkep oldu a.q
-----------------------------
Tırnaklar fln zamanla geçer :) 10 güne kalmaz yani onun için tırsma, en geç deri değiştirirince geçer...
fakat lekesi çıkmıyor, normal mürekkep değil o, ben zamanında 104 milyona aldığım levis kotu piç ettim kırmızı mürekkep ile.. Cıkmadı, Cıkmıyor...
-
abi kosla falan bi denesin annen belki çıkarır a.q. :)
-
limonlu filan bir yöntem vardı ama işe yarıyormu bilmem çamaşır makinası kullanma kılavuzlarına bak birde tekstilde tanıdığın varsa sor
-
Amway diye bi marka var,onun leke çıkarıcısı var,kesin çözüm
-
bence seyreltik amonyak cozeltisi kullanman lazım... ama umarım kullandıgın murekkep yani doldurmaya calıstıgın murekkep su bazlı deildir... asit bazlı ise amonyak ile cıkacaktır die dusunuorum. ama ellerini kesinlikle seyreltik amonyakta yıkaman lazım yoksa ebeninkini tersten gorursun. yanıklar gecez sora izi kalır. bi dene derim belki yardımı dokunur....
kullandıgın amonyagı 1L suya 50mL amonyak olarak karıstırabilirsin mesela... benim basıma geledi ama paylasım dedim sonucu kesin deildir simdiden solim.
-
kosla oksi ekşın(naısl yazılıyorsa?) reklamındaki herşeyi temizleyen ablalara götür.sıkıysa bunu temizlesinler.