Kasanın Önündeki Usb Girişlerini Anakarta Bağlama
-
sırayı bilmiyorum bunu belli bişeyi varmı varsa bi söyleyin kasa kpagını acıp kapatıorum paso unutcam bigün acık vurup kırcam:)
-

yani sende iki tane kırmızı kablo yada uç olacak örneğin onları ilk sıraya, beyaz olanları ikinci sıraya, yeşilleri 3e gibi

-
haci dikkatli olman lazım bağlarken ben girişlerin birini yanlış takmıştım (veya 2 sini) flashdisk yaktım bi tane haberin
olsun..
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------haci dikkatli olman lazım bağlarken ben girişlerin birini yanlış takmıştım (veya 2 sini) flashdisk yaktım bi tane haberin
olsun..
-----------------------------
sen yine flash disk yakmışsın, ben kaç tane anakart yakanı gördüm bunun yüzünden
(hoş bazen flash disk içindekiler çok şeyden değerli olabiliyor da)
kasa eğer yeniyse bunlar birbirine yapışık oluyor zaten bazılarında, sıralamayı anladıysanız bilgisayarın elektriğini kesip takmakta fayda var -
Benim ön usb lerde takılı değil, takıcam ama çalışıp çalışmadığını nasıl deniycem? Webcamı taksam oda yanar mı eğer yanlış bağladıysam?
-
yns_berk bunu yazdı:
sen yine flash disk yakmışsın, ben kaç tane anakart yakanı gördüm bunun yüzünden
(hoş bazen flash disk içindekiler çok şeyden değerli olabiliyor da)
kasa eğer yeniyse bunlar birbirine yapışık oluyor zaten bazılarında, sıralamayı anladıysanız bilgisayarın elektriğini kesip takmakta fayda var
ben geçen sene yapmıştımdata 1 data 2 fln yazıyodu yanılmıyosam üzerinde artık kasayı onun gibi bi kaç vakadan sonra kapattım açmıyorum ya neyse..zaten elektrikten kesip yapmıştım..flsahdiskte denememin sebebi kingston un bana vermiş olduğu garantiydi.. yenisini gönderdiler.. -
SpoofU bunu yazdı:
Benim ön usb lerde takılı değil, takıcam ama çalışıp çalışmadığını nasıl deniycem? Webcamı taksam oda yanar mı eğer yanlış bağladıysam?
sıralamayı doğru yapmanız gerek, öyle çok büyütülecek bi olayda değil, webcami bilmiyorum ama hani normalde taktığınızda webcamin adı falan çıkarsa yeni donanım bulundu diye, operasyon başarılı demektir. -
çok teşekkür ederim hocam halletim ama nasıl bir illet terletti beni şerefsiz:)şunu bi birleştirip yapsalar ölürler ha.hepsini bi araya getir tam takacakken dagılsın öfff:(neyse ipodu taktım denedim calısıo cok sagol hocam tekrar..
Toplam Hit: 3052 Toplam Mesaj: 8