Kasanın(Ların) İçine Ettiğim O An
-

siz belki bu resimde ne oldunu tam anlayamadınız bi anlatayım
herşey parasızlıktan oldu :G
yeni kasamda 450w güç kaynağı var yeni aldım ekran kartı yüzünden cd rom larıma güç getmediği gibi birde fanı devre dışı bırakmak zorunda kaldım
durum böyle olunca hem kasa ısınıyor hemde cd romlar kullanılmaz durumda kalıyor (format atma işi bişi olursa hayal)
internetten güç kaynaklarına baktım işime lazım olan 600w ve üstü modeller 2.el 150ytl den başlıyor olmadı dün kara kara düşünürken aklıma
10yıllık kasam geldi onun içinde 250w lık güç kaynağı var lazım olan kabloları ona takar işimi görürüm dedim güç kaynağını kasadan söktüm cd romlarımı
eski pc deki 40gb lık harddisk i (soradan almıstım bu 10yıllık deil :G ) ve fanları bağladım arkasına da verdim gücü (tabi tüm veri girişleri yeni kasya bağlı)
teoride sorun çıkmadan çalışması lazım kasayı çalıştırdım baktım güç gelmiyor , bi anlık dalgınlığıma gelmiş kasa daki başlat tuşuna basmadan nasıl elektrik gelsin
şimdi öylebir durumdayım ki hem eski kasadaki güç kaynağı yenideki parçalara güç verecek hemde eski kasa daki anakarta bağlanacak
kabloları çok kısaydı bende kasanın üstüne ortaya koydum şuan sonuç mükemmel görüntü kirliliği yanısıra sanki bi performans artışı var
(2fan fazladan çalışıyor kasamın içinde ve elektrik daha sağlıklı geliyor (tabi buna sağlıklı denirse) )
işte bir 150ytl lik güç kaynağı alamamak insana bunları yaptırıyor :G eğer pc başında elektrik çarpmasından ölürsem ya bu günlerde ölürüm yada birdaha hiç ölmem diye tahnin ediyorum :G
-
Rene bile yapmaz la bunu manyak :D
-
Benim hiç güç kaynağım olmadı abi xD Küçük Emrah versiyon.
Aslında çin sitesine baksaydın uygun bişey bulabilirdin belki. Velhasıl parasızlığın gözü çıksın :W
-
Sukret la 5 inc le kör oluyom (aga ses sistemini görünce içim getti)
-
la yine durumun ii miş la bunları bulamayanlar var amk
-
kısaca birşey belirtmek isterim ki arkadaşlar bir ara chip dergisinde bu işin nasıl sağlıklı olarak yapıalacağını tarif etmişlerdi.. yani 2 güç kaynağını tek bir güç kaynağı gibi çalıştırma işi...
-
yandaki kasa benim eski kasam la :\
vestel asteclub :D
vay anasını ya :\
10 sene kullandım:D
-
Şakamısın Lan Sen :P :D
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------yandaki kasa benim eski kasam la :\
vestel asteclub :D
vay anasını ya :\
10 sene kullandım:D
-----------------------------vestel veezey :G ula 3milyara 3 yıllık internet paketi almışız pc yi hediye etmişler bende pc yi aldık sadece sanıodum (10 yıl öncesi)
o zamanlar bide internet için ayı para verip bide telefon parası ödüyorduk :D
şuan herşey sorunsuz çalısıo o en üstte 1.kasa nın üstündeki 2. güç kayna :G 360 derecelik bi foto koyarsam görürsünüz ne durumda orası :G örümcek ağı gibi yaptım herşeyi valla