folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kasetten Pc Ye Müzik Aktarımı ( İstek )

Kasetten Pc Ye Müzik Aktarımı ( İstek )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Şimdi arkadaşlar, ben evdeki eski kasetleri pc ye atmak istiyorum..

bunun icin de bir kablo çeşidi lazımmış ama nasıl birşey oldugunu tam olarak bilmiyorum..

ve bu işlemi yapmak icin en iyi program hangisidir ?

forumda bi ara görmüştüm ama konuyu bulamadım..

o yüzden konu açmak zorunda kaldım, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

teşekkürler :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

evet geçen konuyada cevap vermiştim bunada cevap veriyim :D

-bir adet kasetçalar,

-bir adet aktarılmak istenen kaset,

-bir adet bilgisayar,bir adet kablo,

-bir adet ses kaydedici program.herhangi bi ses kayıt programını kullanabilirsin,ama genelde kayıt amaçlı cool edit pro kullanılıyo.

kablonun bi ucu kasetçaların kulaklık çıkışına diğer ucu bilgisayarın mikrofon girişine giricek.Kablonun özel bi adı varmı bilmiyorum çünkü bendeki kablo monitörün kutusundan çıkmıştı :D

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

kablon yok ise 1 liraya mal satan yerlerden 2 tane kulaklık alıp kulaklıklarını kesip 2 kabloyu birbirine bağlaya bilirsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar denemeye calisacagim :))

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Hocam ses kalitesi hakkında bilgi verebilir misin?

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

yukarıda arkadaşın biri mikrofona takılcak demiş sakın yapma.mikrofona takarsan mikrofon girişine zarar verebilirsin.

her iki ucuda 3.5 jaklık erkek kulaklık çıkışı olan kablo alacaksın

bir ucunu kasetçalar kulaklık çıkışına diğer ucunuda bilgisayarın Line-İn girişine takacaksın.

ondan sonra kaset çalarda play'a bas bilgisayarından da herhangi bir ses yakalayıcı kesici program aç sesi bilgisayarına kaydet.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

can498 bunu yazdı:
    -----------------------------

yukarıda arkadaşın biri mikrofona takılcak demiş sakın yapma.mikrofona takarsan mikrofon girişine zarar verebilirsin.

bir ucunu kasetçalar kulaklık çıkışına diğer ucunuda bilgisayarın Line-İn girişine takacaksın.

ondan sonra kaset çalarda play'a bas bilgisayarından da herhangi bir ses yakalayıcı kesici program aç sesi bilgisayarına kaydet.

tesekkürler hocam :)

bir de senin dedigin gibi denicem :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

can498 bunu yazdı:

tesekkürler hocam :)

bir de senin dedigin gibi denicem :)

daha önce ben yaptım kendi uyguladığım metodu anlattım sana :)

ses kayıt ettiğin program sesi algılamazsa programın ayarlarından ses yakalama yerini line in olarak ayarla

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
Toplam Hit: 1300 Toplam Mesaj: 8