Kaskodan Laptop Kurtarmak
-
merhaba
arkadaş laptop almış, bide teknokask muhabbetine sigortası var aletin
şimdi bu alet çalındığında (diyelim camı kırıp eve girdiler alıp gittiler) sigortadan parasını yada laptopun yenisini almak için nasıl bi yol izliycez, ne kadar sürecek?
bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
-
Polise tutanak tutturup yolluyorsun heriflere. Bende aynı yöntemle 2. bir iphone alıp diğerinide parçalayıp satmıştım. Pişmanmıyım? Hayır yine olsa yine yaparım.
-
Teminat kapsamına giren hususlara dikkat etmelisin. Örneğin hırsızlıktan maksat cihazın kapalı bir mahalden kırılma ve zorlanma yolu ile çalınmasıdır diye veya benzeri bir teminat maddesi vardır. Sigorta teminatı ve diğer hizmetleri fiyat aralığı değişir. Yani ben şöyle yaptım, şunu tekrar aldım benzeri bir durum söz konusu değildir. Süre konusunda şikayet sitelerine bakılacak olursa bir ay falan sürüyor. Teknokask sözleşme metnini baştan sona okursan tüm sorularının cevabını bulabilirsin.
-
cihazın %60 ını falan karsılıyolar hocam bildigim kadarıyla gene bi arastır sen