Kaspersky 1 Yıllık Ücretsiz Lisans Alma
-

Dünyaca ünlü yazılım şirketi Kaspersky Çin'de yaşanan kar felaketinden etkilenen insanlar için bir kampanya düzenledi.
Bu kampanyayla birlikte Kaspersky'nin forumuna üye olan herkes 39,95 $ değerinde bir yıllık Kaspersky AntiVirüs yazılımı lisansına sahip olacaklar. Kaspersky Asia genel müdürü Zhang Lishen'e göre amaç, halkın bu zor durumda ki insanları farketmeleri ve yardım etmelerini sağlamak.
Kaspersky'nin forumuna buradan kayıt olabilirsiniz. Üye olma kısmında en zorlayan kısım sitenin çince olması. Ama bu konuda da bu pdf yardımımıza koşuyor ve resimler yardımıyla adım adım üyelik almanızı sağlıyor.
Üye olduktan sonra gelen e-posta adresinize gelen aktivasyon linkine tıklayarak 1 yıllık Kaspersky Antivirüs 7 lisans şifrenize ulaşabilirsiniz.Buradan Foruma Üye Olun
http://bbs.kaspersky.com.cn/register.php
Üye olamayan arkadaşlar aşağıdaki linkte resimli anlatım var, resimli anlatıma bakarak üye olabilirler.
Kaynak : http://www.bildirgec.org/yazi/kaspersky-de...yillik-ucretsiz
-
isterse ömür boyu ücretsiz versin kullanmam ki :D
-
nie yaw :D kullanmıcak ki ajan11
ben bi sansimi denyim catpat cince bilom :D
-
registerden aşşağı sağdaki iptal soldaki kabul ediyorum.soldakine tıklayın.
1.username 2-3 şifre 4.mail 5. turkey yazdım,sanırım konum,ne yazarsanız yazın kabul ediyor.
-
Güzelde Kasperin ücretsiz lisans vermesinin çindeki insanlara faydası nedir onu anlayamadım. Kasmayada gerek yok zaten illegal key dolu, 5.0 versyonundan beridir kullanıyorum, kullandıgım hicbir key kara listeye dusmedi.
-
Sadece Kaspersky Anti-Virus içinmiş key. Bende KIS var, işime yaramıyor. KAV'ı olupta ihtiyacı olan pm atsın yollayayım benim key'i.
-
Hacılar elinde Kaspersky 7 key olan varsa yollarsanız iyi olur. Bendeki keyin süresi bitmek üzere..
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------
Hacılar elinde Kaspersky 7 key olan varsa yollarsanız iyi olur. Bendeki keyin süresi bitmek üzere..
-----------------------------
buyur hacı -
eywallah günde bitiodu tam.
-
essan key sorunsuz çalıştı, benim de işime yaradı çok saol :)